Hoe doe ik mee met de MFT Sketch challenge?

Nou hier gaat ie dan op veler verzoek zal ik in het kort uitleggen hoe je meedoet met de MFT Schets Challenge op Splitcoaststampers.
Elke woensdag word er een nieuwe schets geplaatst op het MFT Blog, je kunt deze schets ook vinden in het My Favorite Things Forum op Splitcoaststampers en de wekelijkse nieuwsbrief. Het Design Team zal jullie inspireren met talloze voorbeelden gemaakt met deze schets. We moedigen jullie aan om mee te doen en jullie kaart te plaatsen,  jullie kaart zal dan meedingen naar de $15 kadobon van de MFT Boutique.  Gewoon de schets volgen, een kaart maken of een andere papieren creatie. Je mag elke stempel en embellishments gebruiken die je wilt. Maar...gebruik je een MFT stempel dan krijg je een bonus van $5 en wordt het een kadobon van $20!!! Elke week word er een code woord gebruikt voor de schets (deze week is dat MFTWSC70, My Favorite Things Weekly Sketch Challenge) Al wat je hoeft te doen is je kaart plaatsen in de gallerij van Splitocaststampers, dat betekent dat je even een ID moet aanmaken op Splitcoast maar dat is zo gedaan. Je hebt dan meteen je eigen gallery. Tegelijk met het plaatsen van je kaart zet je het bijpassende codewoord in de "keyword" box gedurende het upload proces. Dit lijkt ingewikkeld maar als je bezig bent zie je vanzelf hoe het werkt.

Na de deadline word er een winnaar gekozen, randomly, en de winnaar ontvangt dan een kadobon van $15!!!
Dit is de schets van deze week, heel veel succes allemaal! Nog vragen? Stel ze gerust:-)
Groetjes, Inge

3 opmerkingen

 1. Hoi Inge,

  Bedankt voor deze duidelijke uitleg! Ik ga proberen of het me lukt. Ik vind de sketches altijd zo leuk! Zeker een challenge die wekelijks op mijn lijstje komt.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je even uitlegt hoe je mee kunt doen aan de MFT-challenge! M'n kaartje is klaar, nu de foto nog bewerken en dan ga ik proberen of het echt lukt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, dank je wel, ik ga zo gauw mogelijk ook een poging wagen! Ik moet zeggen dat de MFT-tjes wel erg verslavend zijn, ze zijn zo gaaf!
  Gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top