MFT Guest Designer Challenge, Get Sketchy

 Elke maand is er een nieuwe kans om mee te doen met de My Favorite Things Stamps Guest Designer Challenge op Splitcoaststampers. De winnares van deze challenge wint een supermooi pakket met de allernieuwste stempels en Die-namics ter waarde van $200 en doet gezellig mee met de release blogposts van volgende maand én de wekelijkse schets challenge! Deze maand is de uitdaging om een kaart te maken met de volgende schets:
Ik heb mijn kaartje voor de fun gemaakt, gewoon omdat ik de schets zo gaaf vind en wie weet worden jullie wel geinspireerd om mee te doen? 
Hier volgen de Guest Designer Contest Details, deze kun je ook vinden op het Splitcoast MFT Forum:
-Je kaart moet voorzien zijn van een MFT stempel, maar hoeft niet alleen voorzien te zijn van MFT produkten. Gebruik van Die-namics word aangemoedigd
-De deadline voor deze wedstrijd is 4 Juni as.
-Als je je kaart plaatst in de Splitcoast Gallerij maak gebruik van keyword: MFTGUESTDT0612
-Joanne en Jody kiezen een winnares en maken deze bekend tijdens de release party 5 Juni as.
-De winnares zal een pakket met een selectie van de nieuwe release ontvangen ter waarde van $200 en je zal ook meedoen met het Design Team de volgende maand! Als winnares van deze wedstrijd vragen we je om mee te doen met 3-5 Teaser dagen én de release blog hop.
-Binnenkant kaart-
Mijn kaart is gemaakt met Pure Innocence You're So Tweet, ik heb haar gestempeld op DCP gekleurd met Copics en Spectrum Noir Markers haar jurkje is gepaperpieced. Het kaartje is gemaakt voor een lieve Facebook vriendin die MFT een warm hart toedraagt en zelfs al eens op bezoek is geweest in de MFT store in Amerika! (You know who you are;-))
Hieronder een overzichtje van de gebruikte Die-namics:
Dus gewoon mee doen hoor, de prijs is geweldig!!!
Fijne zaterdag,
Inge
Stamps: Pure Innocence You're So Tweet, All Occasion Sentiments | Die-namics: Royal Leaves, Rectangle STAX 1&2, Pretty Posies, Mini Tabs Foursome, Fresh Cut Grass | Paper: White cardstock Bazzill, MME designpaper, Fossill cardstock | Other: brads, Spectrum Noir Markers, Copic Sketches

7 opmerkingen

 1. Can something be cute and gorgeous at the same time? It sure can! LOVE this!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow wat een cutie Inge ;o)
  Mooi papier heb je weer gebruikt en je inkleuren is weer toppie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fantastische kaart Inge! Love it! Ik bewonder je stijl enorm. De sketch spreekt mij ook erg aan. Als ik van de week wat tijd vind, doe ik zeker mee met deze challenge!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Inge,
  Ik heb nog een vraag, ik heb mijn kaart gezet op Splitcoast, tenminste dat denk ik. Ik heb geen idee of het goed is gegaan, ik kan hem niet terugvinden, hoe moet dat??
  Ik heb de sketch voor woensdag gebruikt...
  Gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Mariken, leuk dat je mee hebt gedaan! Je kunt je kaart terug vinden in je eigen gallerij. Als je naar Splitcoast toe gaat zie je bovenaan je scherm een vakje met "gallerij" staan. Daar druk je op en zie je als het goed is je eigen kaart(en) staan.

  Vergeet niet in het vakje "keyword" MFTWSC70 te zetten:-)

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt nog dat je het zo uitgebreid op je blog hebt gezet. Ik denk dat je een heleboel mensen er toe hebt aangezet om mee te doen.'
  Mijn kaart is inmiddels klaar!! Ben benieuwd....
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top