Mei Inge-Inge Challenge

Goedemorgen, wat een weertje he eindelijk is tie er dan de langverwachte warmte...heerlijk van de week had ik een vakantiegevoel in mijn eigen achtertuin! Vandaag is het weer tijd voor de maandelijkse Inge -Inge Challenge, deze keer was het mijn beurt om een pakketje samen te stellen. Ik heb gekozen voor een My Mind's Eye Paperpad, cardstock, jute, kraft en diverse embellishments.
Mijn kaartje is gemaakt voor iemand die net is bevallen van een schattig klein jongetje. Ik heb á La Modes Oh Baby gestempeld op DCP papier met Memento zwarte inkt. á La Modes is gekleurd met Spectrum Noir Markers en de grote strik op de beer is gepaperpieced. Het jute heb ik gebruikt om een hart uit te stannsen met de Layered Heart Die-namics. Dat gaat echt heel makkelijk en je hebt meteen een super leuke embellishment! De achtergrond is ingekwast met Gesso.
Voor de binnenkant heb ik wederom á La Modes gestempeld nu op een uitgestanste Layered Heart Die-namics. Het zinken hartje heb ik gekocht bij een brocante winkeltje.
Ik ben ontzettend benieuwd wat Inge heeft gemaakt, jullie ook? Hop dan gezellig mee naar Blog Blom de blog van Inge
Allemaal een heel fijn Pinksterweekend en Inge...geniet van je vakantie;-)!
Inge
Stamps: á La Modes Oh Baby, Finishing Flourishes Stampset | Die-namics: Layered Heart , Say What? | Paper: My Mind's Eye Paperpad, Bazzill white cardstock, Kraft | Other: Spectrum Noir Markers, brads, scrappersfloss, staples, Gesso, buttons

10 opmerkingen

 1. schitterend, Inge!
  groetjes, Alina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben doorgelinkt via de andere Inge, om ook naar jouw resultaat te kijken. Wow prachtig! Geweldige materialen, leuk dat jute hart en dat zinkenhartje is tof!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk geworden zeg. Hoemzorg je er trouwens voor dat dat jute hart niet gaat rafelen? Gr marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous, beautiful colours and details and sweet, fab image.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje Inge, erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom net bij BlogBlom vandaag. Zo grappig dat jullie met dezelfde materialen iets heel verschillends kunnen neerzetten! Beide zijn super! Perfect gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooo wat ziet het er weer supersss uit, Ing! Geweldig het jute hart!

  Fijn weekend!

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer zo'n gave kaart! Het idee van het jute hart ga ik zeker onthouden. Super.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaaa,daar ben ik weer;-) Wat heb je hier een geweldig mooie kaart gemaakt,je jute hart vind ik een vondst! En leuk is dat Gesso hè? Dank je wel voor je mooie pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top