Seed Pocket, Mud Buddies

Goedemorgen allemaal. Voor een aantal is het nog vakantie en voor diegenen die weer aan het werk/examen moeten...succes! Ik heb nog even een voorbeeldje gemaakt voor de Make and Take die ik aankomende donderdag 31 Mei geef Bij Oma Dee. Het accent zal vooral liggen op de Spectrum Noir Markers maar het afdrukje word wel verwerkt tot een leuk klein presentje. Ik heb hier Pure Innocence Mud Buddies(ze is zó perfect in combinatie met dit kleine projectje!)gestempeld op DCP met Memento zwart en ze is gekleurd met Spectrum Noir Markers. De randen zijn gestempeld met de swirls van de Finishing Flourishes stempelset. De tekst is gestempeld op Mix and Match Banners Die-namics en de knoopjes zijn gestanst met de Button Quartet Die-namics.
Als je de voorkant openklapt zit er binnenin een zakje Pompoen zaadjes (sorry voor de slechte foto kwaliteit).
Het model is gebaseerd op de wegwerp lucifermapjes en je maakt dit presentje als volgt:
Neem een stuk cardstock van 9 x 27 cm. Ril dit op 11,2-24 cm en vouw om. Beplak voor- en binnenkant met designpapier. Snijd het afdrukje op maat zodat het op de voorkant past. Rangschik alles naar eigen idee en plak vast. Niet het zakje zaadjes vast aan het kleine flapje.
Veel plezier!
Inge
Stamps: Pure Innocence Mud Buddies, Finishing Flourishes | Die-namics: Button Quartet, Mix and Match Banners, Just the Ticket | Paper: My Mind's Eye, Bazzill white cardstock, Fossil | Other: Spectrum Noir Markers, twine

3 opmerkingen

  1. Het ziet er echt gaaf uit! En je hebt gelijk: het afdrukje past perfect bij dit zaad-presentje! Alvast veel plezier donderdag bij Oma Dee. En o ja, ik heb Spectrum Noir markers besteld en dat is ook een beetje jouw 'schuld';)
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dat weer leuk gedaan!!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top