MFT Guest Designer Challenge, Get Sketchy!

-Front card-
Elke maand is er een nieuwe kans om mee te doen met de My Favorite Things Stamps Guest Designer Challenge op Splitcoaststampers. De winnares van deze challenge wint een supermooi pakket met de allernieuwste stempels en Die-namics ter waarde van $200 en doet gezellig mee met de release blogposts van volgende maand én de wekelijkse schets challenge! Deze maand is de uitdaging om een kaart te maken met de volgende schets:
Ik heb mijn kaartje voor de fun gemaakt, gewoon omdat ik de schets zo gaaf vind en wie weet worden jullie wel geinspireerd om mee te doen? 
Hier volgen de Guest Designer Contest Details, deze kun je ook vinden op het Splitcoast MFT Forum:
-Je kaart moet voorzien zijn van een MFT stempel, maar hoeft niet alleen voorzien te zijn van MFT produkten. Gebruik van Die-namics word aangemoedigd
-De deadline voor deze wedstrijd is 2 July as.
-Als je je kaart plaatst in de Splitcoast Gallerij maak gebruik van keyword: MFTGUESTDT0812
-Joanne en Jody kiezen een winnares en maken deze bekend tijdens de release party 2 July as.
-De winnares zal een pakket met een selectie van de nieuwe release ontvangen ter waarde van $200 en je zal ook meedoen met het Design Team de volgende maand! Als winnares van deze wedstrijd vragen we je om mee te doen met 3-5 Teaser dagen én de release blog hop.
-Inside card-
Mijn kaart is gemaakt met á La Modes Martinis on Me, is ze niet cool hoe ze daar in het glas hangt;-) Ik heb haar gestempeld op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers, de randen zijn bestempeld met de Finishing Flourishes. De bloemen zijn gemaakt met de Pretty Posies en in het hart zit een knoopjes van de nieuwe My Favorite Things Buttons, Gumdrop Green. Het leuke van de sets buttons is dat ze in allerlei formaten, vormpjes, en kleurschakelingen in één zakje zitten. Voor de binnenkant van de kaart heb ik wederom á La Modes gestempeld, nu op het design papier met bruine inkt.
Hieronder een overzichtje van de gebruikte Die-namics:
Geinspireerd? Join in, de prijs is helemaal geweldig!
Inge
Stamps: á La Modes Martinis on Me, Finishing Flourishes | Die-namics: Open Scallop Edge, Pretty Posies, Fishtail Flags STAX, Photo Corners, Bracket Tab | Paper: Websters Page, White Cardstock, Kraft | Other: Spectrum Noir Markers, MFT Buttons Gumdrop Green, brads, Stickles Stardust

8 opmerkingen

 1. Vind 'em supergaaf en lekker vrolijk, het zonnetje begint er hier spontaan van te schijnen! Je bloemen zijn ook onwijs leuk!
  Nog een fijne zondag, lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kaart weer, Inge!!

  Fijne zondag!
  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een neus voor leuk papier en weet het altijd weer mooi te combineren!Hele leuke kleuren!
  Mooi kaartje weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrolijke kaart weer. Ik vind je bloemen erg leuk, mooi hoe je ze licht omgebogen hebt. Het knoopje in het midden maakt hem helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een geweldig leuk kaartje Inge, heel mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh what a fabulous card Inge, love those flowers.
  luv
  debby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf al die laagjes met gekrulde en gescheurde stukjes. Enig stempeltje vind ik dit. Prachtig ingekleurd weer. En die bloemen, wow! Gaaf zijn ze.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top