MFT's Creative Chat, XMas in July

"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's "Christmas in July" Be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!
-Front-
Goedemorgen allemaal, tijd voor een nieuwe Creative Challenge bij My Favorite Things Stamps. Deze maand is het DT uitgedaagd om kerst creaties te maken in Juli! Voor velen héél erg vroeg in het jaar voor anderen de normaalste zaak, die beginnen al in Januari weer met het maken van kerstkaarten. Ik vind het erg vroeg maar wel weer leuk om aan de gang te gaan met kerst papiertjes etc. normaal begin ik pas in September met mijn kerstkaarten hihi. Voor vandaag heb ik een Gift Card Holder gemaakt. De beschrijving kun je oa. --->hier<---- vinden. Ik weet zeker als je googled dat je vele variaties tegen zult komen. Mijn Gift Card Holder is gemaakt met á La Modes Cheers, ze is gestempeld met Versafine en ingekleurd met Distress Inkt. De randen zijn gestempeld met Distress inkt en Finishing Flourishes. De leuke kerstballen zijn de Christmas Ornaments Die-namics en ik heb ze "opgehangen" met zilverkleurig borduurgaren.
-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de Clearly Sentimental About Christmas gestempeld op een label van de Well Worn Greetings Die-namics. Het lettertype van deze set matched perfect  met de teksten van de Christmas Ornaments Die-namics and Stampset. In de houder zit een gift card van een tuincentrum, zo geeft het een stuk leuker als de voorgeprinte enveloppen van de winkels zelf toch?
Hieronder een overzichtje van de gebruikte Die-namics:

Dat is het voor vandaag, hop nu gauw naar de My Favorite Things Stamps Blog om de lijst te zien van  alle deelnemende DT leden en meer kerst inspiratie.
Inge.
Stamps: á La Modes Cheers, CS About Christmas, Finishing Flourishes | Die-namics: Well Worn Greetings, Christmas Ornaments, Mix and Match Banners, Photo Corners, Fishtail Flags STAX | Paper: Bazzill white cardstock, Kraft, Maja Design | Other: Distress Ink, Stickles Stardust, twine, Reprint paper holy leaves

11 opmerkingen

 1. Wow Inge, dat ziet er super gaaf uit ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. what fun to use this for a Christmas Card, love it Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe kerstkaart, gewoon lekker niet zo standaard kersterig :)
  En het idee van die giftcardholder vind ik geweldig, die ga ik zeker gebruiken, heb net al even op Anita's blog geneusd voor de omschrijving :)

  Dank je wel voor de tip!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Darling card and a great way to give a gift card. ksh

  BeantwoordenVerwijderen
 5. such a fantastic way to give a give card. this is lovely! I really like that you used this ALM for your card.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So pretty Inge! Love this image for Christmas and the patterned paper ornaments are gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Absolutely gorgeous, Inge!!!! The inside is
  Perfection!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gorgeous gift card holder Inge, I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sooo cute, Inge! I love that you used the ornaments!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top