á La Modes, Polished to Perfection

Een hele goedeavond voor de verandering een avond postje in plaats van de vroege ochtend. Genieten jullie ook zo van het zomerweer, heerlijk he! Vandaag was het zó aangenaam met een lekker briesje. Afgelopen week had ik gezellige knutselvisite van Carmen en was ik aan een kaartje begonnen met á La Modes Polished to Perfection.  Maar zoals dat gaat met vriendinnen aan de knutsel ben je vaak aan het rennen met kopjes koffie:P excuus Latte Macchiato, aan het kletsen, op en neer naar boven aan het lopen voor de benodigde brads of anderlei versiersels, Die-namics aan het draaien, oh hee daar was San ook nog even, kom erin jaaaaah gezellig meiden onderelkaar! glaasje drinken want poehee wat was het warm al met al.... dus, af was mijn kaartje nog niet. Dat heb ik van het weekend dan maar gedaan haha. Deze á La Modes is een geweldig leuke stempel als begeleidend kaartje  bij een nagellak/make-up kadootje. Ze is gestempeld met Versafine zwart, daarna met clear embossing poeder besprenkeld en verhit met de heat tool. Ze is gekleurd met TomBow Markers. Het flesje nagellak van á La Modes heb ik nog wat aangezet met Stickles Stardust. Het grappige geschulpte foto hoekje is gemaakt met de Photo Corners Die-namics
De binnenkant heb ik beplakt met MFT Kraft cardstock en versierd met restjes designpapier van de voorkant. De tekst is wederom gestempeld met Versafine zwart.
Een hele fijne avond en tot woensdag as....MFT VIP dag!
Inge
Stamps: á La Modes Polished to Perfection | Die-namics: Photo Corners, Fishtails Flags STAX, Upsy Daisy, First Place Award Ribbon(rondje waar de tekst opstaat) | Paper: Bazzill white cardstock, MFT Kraft, Echo Park Victoria Gardens | Other: Stardust Stickles, brads, staples, MFT Ribbon Coton Candy

9 opmerkingen

 1. Wat een leukerd weer! Dat lintje is grappig! Die hieronder is ook schattig zeg! Lekkere knalkleurtjes!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuk kaartje, heerlijk strak en stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel leuk giru-girl kaartje! Ook zonder een nagellak-cadeautje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joehoe Ing! Wat een leuk kaartje is het geworden! Het was een geweldige dag waarbij je me heel goed op mijn wenken hebt bediend waarvoor mijn dank lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh...I love this image....I am a girl who loves her nail polish! Your card is just fantastic!
  Hugs Jeanette xxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk geworden Ing! Was zeker weer ff gezellig ;)

  Spreek je snel weer!

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is je kaart super geworden zeg, en ja vriendinnen onder elkaar hahaha, maar je hebt hem nu in ieder geval af gekregen.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gorgeous and adorable card Inge
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top