Whiff Of Joy, Maya watching a Ladybug

Vandaag een heerlijk fleurig kaartje gemaakt met Whiff Of Joy's Maya Watching a Ladybug ik heb gekozen om haar tussen de lekker felle kleuren te zetten. Het designpapier is van Lilybee Design en hetzelfde als welke ik voor het Mini Book van 14 Aug. heb gebruikt. Maya is gestempeld met Versafine, met clear embossingpoeder bestrooid en daarna verwarmd met de heattool. Ze is gekleurd met Tow Bow markers, water en een penseel. De tekst is op de Say What? Die-namics gestempeld en met 3D kit opgeplakt.
Voor de binnenkant van de kaart is de tekst gestempel op een stuke overgebleven designpapier. De lieve bloemetjes zijn gemaakt met de Flower Border Die-namics
En nu Augustus de 17e  is er weer een---> bloghop met het Whiff Of Joy DT<--- en kun je alle nieuwe stempels van de Kiss The Cook collection bekijken én bestellen oa. nieuwe Maya's joepieeee! Veel plezier:-)
Inge XX
Stamps: Whiff of Joy Maya Watching a Ladybug, Say What? | Die-namics: Flower Border, Say What, Simply Scallops | Paper: Bazzill white cardstock, Kraft, LilyBee Design, Corrugated paper  | Other: Artemio brads

8 opmerkingen

 1. Cute kaartje! Bloemetjes border is ook erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo schattig Inge! Gaaf papier, mooie lo en super ingekleurd!

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Ing! Je plaatje is waanzinnig mooi ingekleurd. Wat is het een dotje, Maya!

  Het geheel is helemaal leuk! Echt een hele leuke combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gave kaart; mooi strak maar zo ontzettend schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb jij een flinke voorraad materiaal liggen om plaatjes mee in te kleuren. Leuk ter variatie! Het plaatje is (zoals te tekst al zegt) te schattig. Maar je oranje knoopjes met mini hartjes vind ik ook wel errug leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super cute! Een prachtig kaartje.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Absolutely adorable, Inge! If you keep making such super cute cards with these Maya stamps, I'm going to break down have to get a few! I love the layout as always, the beautiful papers and your gorgeous colouring!
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top