September MFT Guest Designer Challenge, Get Sketchy!

Elke maand is er een nieuwe kans om mee te doen met de My Favorite Things Stamps Guest Designer Challenge op Splitcoaststampers. De winnares van deze challenge wint een supermooi pakket met de allernieuwste stempels en Die-namics ter waarde van $200 en doet gezellig mee met de release blogposts van volgende maand én de wekelijkse schets challenge! Deze maand is de uitdaging om een kaart te maken met de volgende schets:

Ik heb mijn kaartje voor de fun gemaakt, gewoon omdat ik de schets zo gaaf vind en wie weet worden jullie wel geinspireerd om mee te doen? 
Hier volgen de Guest Designer Contest Details, deze kun je ook vinden op het Splitcoast MFT Forum:
-Je kaart moet voorzien zijn van een MFT stempel, maar hoeft niet alleen voorzien te zijn van MFT produkten. Gebruik van Die-namics word aangemoedigd
-De deadline voor deze wedstrijd is 10 September  as.
-Als je je kaart plaatst in de Splitcoast Gallerij maak gebruik van keyword: MFTGUESTDT0912
-Joanne en Jody kiezen een winnares en maken deze bekend tijdens de release party 10 September as.
-De winnares zal een pakket met een selectie van de nieuwe release ontvangen ter waarde van $200 en je zal ook meedoen met het Design Team de volgende maand! Als winnares van deze wedstrijd vragen we je om mee te doen met 3-5 Teaser dagen én de release blog hop.
Mijn kaart is gemaakt met Claire Keay's Ahoy Matey. Jammer genoeg verdwijnen de stempels van Claire Keay uit het MFT assortiment maar natuurlijk komt er weer heel veel leuks voor terug;-) Sla dus nu je slag want alle stempels van Claire Keay, Fred Bear, en Jolinne zijn in de uitverkoop bij My Favorite Things Stamps! Ahoy Matey is zo geschikt voor stoere jongetjes, hij is gestempeld op aquarel papier met Versafine, besprenkeld met clear embossing poeder en daar na verhit met de Heat Tool. Inkleuren heb ik gedaan met Tombow brush markers, water en een penseel. De wolken zijn gemaakt met de Jumbo Cloud STAX Die-namics en daarna geeembosd met een Cuttlebug Folder Het grappige ankertje komt van de Sea Charms Die-namics
-Inside card-
Voor de binnenkant heb ik restjes gebruikt van het designpapier wat ik ook voor de voorkant heb gebruikt. De tekst is gestempeld op de Traditional Tags STAX Die-namics.
Alle gebruikte Die-namics volgen hieronder:
Geinspireerd? Join in, de prijs is helemaal geweldig!
Inge
Stamps: Claire Keay, Ahoy Matey (ON SALE!) | Die-namics: Ticket Rab, Traditional Tags STAX, Sea Charms, Jumbo Cloud STAX, Fishtail Flags STAX | Paper: Maja Design, Bazzill white cardstock, MFT Natural cardstock | Other: Tombow brush markers, brads, twine, corrugated cardboard

7 opmerkingen

  1. Leuk Inge! Dat papier past perfect bij die lieve afdrukje! En al die mallen uiteraard ook! De wolkjes gaan op mijn verjaardagslijst. Leuke sketch trouwens! Wie weet ga ik meedoen!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart Inge.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow! This is so much fun - what a fantastic take on the sketch this month and I love, LOVE how you colored this sweet pirate. Super cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heel stoer kaartje, zo leuk! Prachtig papier en een heel leuk stempeltje!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fantastic card. For a real sailor. Great composition, colours and chose of paper.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Great fun card. Love the pirate!
    Hugs
    Sandra x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik blijf maar twijfelen over die fishtail maar ik ga m toch bestellen. Wel balen dat ik bij zoiets niet mee kan doen want ik heb alleen mft dies, geen stempels (nog)...

    Xoxo
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top