á La Modes, Thank You and... Die-namics Storage!

Hé hallo een hele goede zondagmiddag! Echt een herfstige middag je voelt de kilte al in de lucht en ja ik heb gisteravond toch echt mijn verwarming alweer aangehad. Net lekker zitten knutselen met á La Modes Sweetest Pumpkin in the Patch om maar even in de sfeer te blijven=) á La modes is gestempeld met Memento op DCP papier en gekleurd met Spectrum Noir Markers. De zijkant is gestempeld met de Primitive Pumpkins Stamp Set en Spanish Olive Versamagic. Het papier en de embellishments heb ik gescoord bij mijn vriendinnetje Carmen die altijd weer iets geweldigs kan samenstellen. Het fotohoekje is gemaakt met de Photo Corners Die-namics en de tekst is gestempeld op de Sentiment Strips Die-namics.
Voor de binnenkant is á La Modes gestempeld met Versafine, de tag is beplakt met restjes designpapier die ik overhad van de voorkant.
Overzichtje gebruikte Die-namics:
En over de Die-namics gesproken, zeer regelmatig krijg ik vragen hoe ik mijn Die-namics bewaar. Ik heb al verschillende systemen geprobeerd maar ben nu ontzettend blij met de oplossing die ik al een tijdje geleden heb gevonden. De magneetmap werkte voor mij niet, te klein en elke keer met het openen vielen een aantal van mijn Die-namics eruit. Het zgn. koffertje wat er nu op de markt is werkt weer met magneetplaten en is voor mij te beperkt, je blijft magneetplaten toevoegen en dan loopt de prijs wel héél erg snel op. Dus;-)!
Mijn oplossing kwam in deze CD Opbergboxen van de Hema per stuk slechts € 7,25 en er passen héél veel mallen in. Ik heb er twee en ze zitten nog lang niet vol. In de ene zitten oa bloemetjes en aanverwante artikelen, de Lisa Johnson Designs Mallen en de andere box is gevuld met de STAX en de Die-namics die bij een set horen.
Kijk wat een ruimte!
Bijgeleverd worden mapjes zodat je direkt kunt beginnen met opruimen. Ik heb ze aangevuld met lege cd envelopjes gekocht bij Bol.com. Soms stans ik wel eens teveel uit of besluit om toch het uitgestanste figuurtje niet te gebruiken en dan kun je deze makkelijk bij je Die-namics stoppen. Altijd fijn, een voorraadje.
En alle borders heb ik in een zinken blikje gezet op mijn bureau, in het zicht en gezellig!
Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn opbergpost en dan wens ik iedereen nog een héle fijne zondagmiddag,
Inge XX

15 opmerkingen

 1. Wat een superleuk kaartje heb je weer gemaakt, past perfect bij de Spectrum Noir Challenge "Holidays", dus doe lekker mee zou ik zo zeggen ;)
  Ook een superoplossing zo voor je dies! Ziet er goed en handig uit!

  *hugs*
  Angélique - DT Spectrum Noir

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje.
  Bedankt voor de tip. Ik heb mijn mallen nu in magneetmappen, maar dat is het toch ook niet.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een heel goed idee Inge! En staat ook netjes opgeruimd, daar hou ik wel van ;-) Jij ook een fijne zondagmiddag.
  Hugs Ing

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Briljant idee! Vooral als je zo'n heerlijke voorraad hebt ;-) Mijn stansen passen nog (net) in een doosje, maar ik weet waar ik ga kijken als de voorraad groeit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ... ik vroeg het mij ook al af, hoe jij alles bewaard. Geweldig idee! Mijn voorraad is best bescheiden, maar dit ga ik onthouden!

  Mooie kaart trouwens, met herfstachtig papier - passend bij vandaag (-:

  Groetjes van Judith

  PS: en de stempels, hoe bewaar je die?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Judith, de stempel opbergtips komen tzt ook aan de beurt. Weet alleen nog niet wanneer;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk herfstig kaartje! En wat een handig idee voor het opbergen van mallen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje weer Inge, heel leuk! Die Hema boxen heb ik ook, ik bewaar er alleen unmounted stempeltjes in, ook heel handig.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat 'n geweldige leuke kaart, Ing! Je opberg idee is super!

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Absolutely love your card, Inge...the white pumpkin is fabulous and I always love all the beautiful layers you use.
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super kaartje heb je weer gemaakt Inge! Bedankt voor de opbergtip. Ben gelijk naar de Hema gegaan en een doos gekocht, werkelijk ideaal!!!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gorgeous card!!! LOVE that storage idea!!! Hmmmm ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top