September MFT Creative Challenge, No Pattern Paper

"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's No Pattern Paper Be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!
Een hele goede morgen! Vandaag is het tijd voor de maandelijkse My Favorite Things Stamps Creative Challenge. Deze maand mochten we geen designpapier gebruiken voor onze kaarten. Jullie snappen, dit was de ultieme uitdaging voor mij;-) Maar oh zo leuk om eens totaal wat anders te doen als anders. En ik moet zeggen, het beviel mij eigenlijk wel. Mijn kaart is gemaakt met Lisa Johnson Design Circus Spectacular. Zoals jullie zien is deze set zeker ook geschikt om een leuke verjaardagskaart te maken zonder heel erg met het circus thema te werken. Het kraft heb ik bestempeld met de Distressed Diamonds. Verder heb ik diverse Die-namics gebruikt om de kaart een leuke lay out te geven.
-Binnenkant kaart-
Ik ben nog steeds lyrisch over hoe gedetailleerd de stempelsets van Lisa stempelen, MOOI!
Hieronder een overzichtje van de gebruikte Die-namics:
Het volgende kaartje is gemaakt met de Primitive Pumpkins Die & Stampset van Lisa Johnson Design. Ik heb de set niet gebruikt om een Halloween kaart te maken zoals je ziet maar een verjaardagskaart voor iemand die in de Oktober maand jarig is. Een herfstig kaartje dus! De tekst komt van de Circus Spectacular set en is gestempeld op een uitgestanste Oval STAX
-Binnenkant kaart-
Hieronder een overzicht van de gebruikte Die-namics:
Dat is het voor vandaag, hop nu gauw naar de My Favorite Things Stamps Blog om de lijst te zien van  alle deelnemende DT leden en laat je inspireren!
Inge

12 opmerkingen

 1. two fantastic cards, Inge! love the mix of colors you used.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful cards Inge! Love all the layers and texture! Thanks for the inspiration!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These are absolutely FABULOUS Inge! LOVE the layouts and all the dimension!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moooooooi! Jij hebt ook wel een geweldige voorraad MFT-spullen om mee te knutselen. Hoe leuk moet dat zijn. Maar ja, de ideeën moet je natuurlijk ook wel hebben. En die heb jij zeker.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SO cute, Inge! I always love how some of your pieces fall off the edges of the card. I really need to try that sometime.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. These are both darling! You ROCKED this challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk zijn ze, je kaarten. Ook de kleuren vind ik mooi. Een beetje, hoe zal ik het zeggen... najaarsachtig (wat een woord, he) Echt gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Both cards are great. Love how you used the pumpkins for a birthday card

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top