MFT Guest Designer Challenge November 2012, BOO!

Hellooootjes, vandaag een kaartje gemaakt met de nieuwe schets voor de gast designer van My Favorite Things Stamps voor de maand November. Ik heb eerst de Peek-A-Boo Squared Die-namics uit Natural cardstock gestanst en bestempeld met LJD Distressed Diamonds. Daarachter een velletje Sweet Tooth en bestempeld met LJD Primitive Pumpkins de sterretjes. De pompoenen zijn uitgestanst met Primitive Pumpkins Die-namics en bestempeld met versamagic oranje en groen. De tekst is gestempeld op een Sentiment Strips Die-namics. De O van Boo heb ik met twee wiebeloogjes versierd.
Voor de binnenkant heb ik een Primitive Pumpkin uitgestanst en bestempeld en de tekst weer op een een Sentiment Strips gestempeld.
Hieronder een overzicht van de gebruikte Die-namics:
Hieronder de schets:
De winnares van de My Favorite Things Guest Designer challenge wint een supermooi pakket met de allernieuwste stempels en Die-namics ter waarde van $200 en doet gezellig mee met de release blogposts van volgende maand én de wekelijkse schets challenge!
Hier volgen de Guest Designer Contest Details, deze kun je ook vinden op het Splitcoast MFT Forum:

-Je kaart moet voorzien zijn van een MFT stempel, maar hoeft niet alleen voorzien te zijn van MFT produkten. Gebruik van Die-namics word aangemoedigd
-De deadline voor deze wedstrijd is 12 November as.
-Als je je kaart plaatst in de Splitcoast Gallerij maak gebruik van keyword: MFTGUESTDT1112
-Joanne en Jody kiezen een winnares en maken deze bekend tijdens de release party 13 November as.
-De winnares zal een pakket met een selectie van de nieuwe release ontvangen ter waarde van $200 en je zal ook meedoen met het Design Team de volgende maand! Als winnares van deze wedstrijd vragen we je om mee te doen met 3-5 Teaser dagen én de release blog hop.
Dus doe gezellig mee en wie weet......:D
Inge
Stamps: LJD Primitive Pumpkins, Distressed Diamonds | Die-namics: Primitive Pumpkins, Sentiment Strips, Peek-a-Boo Squared | Paper: Bazzil white, MFT Kraft, MFT Sweet Tooth, MFT Natural | Other: Scrappersfloss, wiebeloogjes

6 opmerkingen

 1. Een erg leuke kaart en super weer met die oogjes.
  gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LOVE the googlie eyes on the word BOO!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha dit is ook een leukerd zeg! Ben zo niet voor halloween, maar dit ziet er prachtig uit!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 4. soooo fun! what a great Halloween card!! love those pumpkins.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top