Workshop Bij Oma Dee, 8 November kleuren met Distress Inkt

Goedemorgen! En nog een kaart gemaakt met Strawberry Kisses-Together Forever. Nu als voorbeeld voor de workshop van Donderdag 8 November Bij Oma Dee-Kleuren met Distress Inkt
Liggen bij jou ook je Distress Ink Pads ergens in een laatje/doosje te verstoffen of begin je juist net met kleuren en wil je zien wat er allemaal mogelijk is? Dan kun je aanschuiven Donderdag 8 November Bij Oma Dee van 10.00-12.30. Ik geef een workshop hoe je stempelafdrukjes kunt inkleuren met behulp van de Distress Ink pads. Geen geknoei met navullingen maar gewoon je ink pad gebruiken, dus twee vliegen in één klap. Je kunt stempelen maar ook geweldig kleuren met deze pads! Ik leer je wat basistechniekjes en aan de hand hiervan ga je aan de slag. We werken deze ochtend met de schattige stempels van Strawberry Kisses. Omdat je met water en met inkt op waterbasis werkt krijg je een heel leuk aquarel-achtig effect weer totaal anders als bijv. de Spectrum Noir Markers.
Je kunt je opgeven bij miranda@bijomadee.nl En aan het eind van de workshop kun je de Distress Ink Pads eventueel aanschaffen met 10% korting. Zie ik je dan?
Inge XX
Stamps: Strawberry Kisses-Together Forever | Paper: My Mind's Eye en Bazzil cardstock | Other: Distress Ink, embossing folder Patchwork, brads, twine, staples, Stickles stardust

9 opmerkingen

 1. Ja echt wel, ze liggen allemaal te verstoffen ;(
  Helaas is het voor mij te ver weg Inge.

  Je kaartje is weer prachtig ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ze regelmatig en ik sta al op je (wacht)lijst. Je kaartje en het stempeltje zijn prachtig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weehhh....ik kan niet! Gebruik de mijne ook te weinig, en idd kleuren ermee, gaat goed, en is heel leuk om te doen. Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Ik wens jullie heel veel plezier, maar dat gaat zeker lukken met deze prachtige kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk kaartje, Inge! heel mooi ingekleurd! alvast veel plezier met de workshop (ik ben zo jaloers op de dames die je workshops kunnen volgen!)!

  hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik de inkt pads wel regelmatig maar niet om in te kleuren. Jammer dat het zo ver weg is anders was ik zeker gekomen. Prachtige kaart en onwijs mooi ingekleurd!!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuk kaartje, super stempeltje. Ik heb me door jou laten inspireren en heb ook een stempeltje van dit merk bij Miranda besteld.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ten eerste vindt ik dit een hele leuke stempel en ten tweede wauw voor het inkleuren van je afbeelding. Wat een kleur intensiteit als je het vergelijkt met je vorig bericht. Beide erg mooi, maar mijn voorkeur heel duidelijk bij de distress ink pads. Ik bezit er geen......en oh wee als ik daar ook nog mee begin :-D
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wow!!! Super cute!!!! I love kitties and this is just the sweetest thing!!! OOOHHHH I like the way you simulated a photo corner! I am going to have to remember that!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top