Strawberry Kisses, Together Forever

Zoet, heerlijk zoet dit schattige stempeltje van Strawberry Kisses-Together Forever. Ik vind deze stempels echt geweldig vooral de geschetste stijl waarin ze getekend zijn spreekt mij zeer aan. En qua kleurwerk zijn ze zó makkelijk, zeker als je net begint met stempelafdrukken inkleuren maar ook voor de gevorderde kleurder geven deze stempeltjes genoeg uitdaging.
Together Forever is gestempeld op DCP papier met Memento zwarte inkt en gekleurd met Spectrum Noir Markers. De prachtige swirls zijn gemaakt met swirls die komen uit de Sassy and Sweet stampset van MFT. (nu in de uitverkoop bij MFT!)De grappige vlaggetjes zijn gemaakt met de Mini Wavy Pennants Die-namics, de cirkels met de Circle STAX 1 Set en de Fishtail Flags STAX Die-namics komt er nog net onderuit. De tekst komt van de WTG Gets Cozy With Cocoa stampset.
Voor de binnenkant van de kaart heb ik restjes papier gebruikt, het lieve kopje zit bij de Together Forever stempelset die overigens heel makkelijk al voor gemount is! Dus mooie kwaliteit rubber op mounting foam, het lieve plaatje van hond en poes, het kopje en twee teksten zitten tesamen in één set, klaar voor gebruik!
Een hele fijne avond allemaal,
Inge XX
Stamps: Strawberry Kisses-Together Forever, WTG Gets Cozy with Cocoa | Die-namics: Mini Wavy Pennants, Fishtail Flags STAX, Circle STAX Set 1 | Papier: Authentique, Bazzill Cardstock | Other: Spectrum Noir Markers, Brads, Stickles, Scrappersfloss

6 opmerkingen

 1. Wat een geweldig leuk kaartje! Die stempel is te schattig en de opzet van je laagjes is weer super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Inge, wat een super lief kaartje is dit weer geworden, helemaal leuk en pracht kleurwerk! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Inge, wat een cutie, echt een schattig stempeltje! Mooi kaartje weer!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top