Inge-Inge Uitdaging, Pure Innocence Christmas Caroler

Goedemorgen, jaja jullie zien het goed het is weer tijd voor de Inge-Inge uitdaging! Deze keer was het mijn beurt om het pakketje te versturen. Nou ja, ik hoefde het niet te versturen want Inge kwam gezellig op bezoek tijdens mijn Stampin' Up Party die door Carmen werd verzorgd. Zó leuk om iemand met wie je al jaren contact hebt via de mail nu in het echt te ontmoeten, ook best wel een beetje spannend!
Kijk! Een actie foto van Inge tijdens haar experiment met de SU Spritzer Tool (haar kaarten gemaakt tijdens deze ochtend zijn prachtig geworden en kun je HIER bekijken)
Okeeee nu terug naar de uitdaging ;-) Ik heb een basiskaart gemaakt van 14 x 28 cm, gevouwen zodat je een 14 x 14 formaat krijgt en daarop twee matjes gemaakt met cardstock en één met het My Mind's Eye designpapier. Pure Innocence Christmas Caroler is gestempeld met Memento op DCP papier en daarna gekleurd met Spectrum Noir Markers. Haar jurkje en laarsjes zijn gepapierpieced met het bijpassend designpapier. Hier en daar heb ik wat accentjes gestempeld met de Stempelglede Grunge Collection. Aan de Tag You're It Die-namics heb ik de Dog Tag Die-namics geknoopt met daaraan het laarsje van de kerstman. De tekst Joy komt van de LLD Document It December
Zijn jullie ook zo benieuwd naar de creatie van Inge? Ik wel! Hoppen jullie gezellig mee naar BlogBlom?
Inge

9 opmerkingen

 1. Leuk kaartje is het geworden Inge. Leuk zo dat gepaperpiercde in je stempel. Zo past het helemaal super bij elkaar. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het ook al zo'n lief kaartje! wat een heerlijke spulletjes heb je verzameld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve kaart! Mooi papier en een schatje van een afdrukje. Ik blijf jullie swaps erg leuk vinden.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat 'n superlief kaartje Ing! Mooi pakketje heb je weer samengesteld ;)Het PI meisje vind ik zó schattig!
  Ik ga gauw bij andere Inge kijken!

  San XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een hele leuke kaart! Leuk om te zien dat jullie met dezelfde spulletjes 2 (of eigenlijk 3) heel verschillende kaarten weten te maken en toch allemaal even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stampin'Up Party? Inge-Inge uitdaging? Wat gezellig allemaal! En wat een mooie resulaten, zowel bij jou als bij Inge.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het meisje is echt heel lief en leuk. De combinatie van de twee tags vind ik ook erg leuk. Grappig dat jullie elkaar nu pas in het echt hebben ontmoet. De uitdagingen zullen voor jullie in het vervolg nu nog leuker zijn lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo hèhè, ik ben thuis, kan ik eindelijk reageren op je geweldige kaart! Ik zie wat overeenkomsten: de tekst Joy, een meisje met een lichtje en de zigzag die we niet gebruikt hebben (bij mij zit die op de achterkant trouwens). Niemand geschrokken van de aktiefoto? ;-)
  Leuke post Inge! Op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top