Nieuw! Blog en DT Bij Oma Dee

Halloootjes! Even een nieuwtje, nou ja jullie zullen het bijna allemaal al wel hebben gelezen ;-) Bij Oma Dee heeft vanaf afgelopen weekend een eigen blog met een DT. Jawel ,vanaf nu zullen jullie op het Bij Oma Dee Blog geinformeerd en geinspireerd worden door Miranda zelf, Sandra, Cornelie (gefeliciteerd meiden!) en mijzelf. Leuk he! Zo gaaf om met deze getalenteerde meiden in één team te "zitten". Hou het blog goed in de gaten want binnenkort gaan we van start met een leuke challenge. Sowieso houdt Miranda jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de winkel dus nieuwe artikelen, nieuwe techniekjes, wanneer word de eerstvolgende workshop gegeven....Je kunt het allemaal vinden Bij Oma Dee!
Aanstaande Donderdag 8 November word er door mij van 10.00-12.30 een workshop gehouden Kleuren met Distress inkt Bij Oma Dee. Volgens mij zijn er nog één of twee plekjes vrij dus wil je je  opgeven dat kan bij miranda@bijomadee.nl
Getoonde kaart is gemaakt met wit cardstock basis van 14 x 28 (gevouwen 14 x 14) hierop twee matjes van groen en kraft. Het designpapier is van Kaiserkraft en lag nog in mijn voorraad. Het hondje is van Strawberry Kisses. Gestempeld met Versafine zwart op aquarelpapier, bestrooid met embossing poeder, verhit en gekleurd met Distress Inkpads. De sterren zijn uitgestanst met de Star STAX Die-namics. De tekst May Your Holidays Sparkle is gestempeld met witte inkt bestrooid met embossingpoeder met een glittertje erin en daarna verhit met de heattool.
Surfen jullie even mee naar het Bij Oma Dee Blog? Gezellig!
Inge
Stempels: Strawberry Kisses Cuteness, MFT Triple Scoop Set | Die-namics: Star STAX | Paper: Bazzil Kraft, Green and White, Kaiserkraft | Overigen: Distress Inkpads, brads, button, scrappersfloss

8 opmerkingen

 1. Leuk kaartje! Mooi die witte geëmbosste tekst. Ik heb er de spullen voor, maar gebruik ze eigenlijk nooit. Misschien toch ook maar eens proberen.
  Groetjes,Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf kaartje Ing!! Zó schattig deze stempeltjes....tot donderdag!

  San XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het platje super mooi ingekleurd, dus dit is zeker een mooi kaartje voor bij de workshop! Veel plezier en succes met je nieuwe DT-schap, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een cutie dat hondje! Die tekst is gaaf!! Mooi weer!! Spreek je vast snel, helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hartstikke leuke kaart... hartstikke leuke blog en weer een hartstikke leuke workshop heel veel suc6!!

  Dianax

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaart Inge en ik zal eens bij de blog gaan kijken. Succes.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh what a wonderful, cute card.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top