Stampin' Up, Christmas in the Heart

Goedemorgen! Na een druk maar gezellig weekend vandaag weer de dagelijkse dingen dussss tijd voor een nieuw kaartje. Deze kaart is gemaakt met mijn gekozen stempelset, Open Sleigh, uit de Workshopclub van Carmen. Ik heb de kerstsok gestempeld op creme cardstock met Gumball Green, daarna de Color Spritzer gebruikt om de spettertjes te maken. De Color Spritzer kun je heel goed ook met andere watermarkers dan SU gebruiken als je die hebt, ik heb mijn Tom Bow bruin hiervoor gebruikt. De sokjes zijn nogmaals op een ander stukje creme cardstock gestempeld en daarna uitgeknipt en met 3D kit opgeplakt.
Geeft net weer even een leuk dimensionaal effect vind ik :) De tekst hoort bij de set en is gestempeld met de Chocolate Chip SU Inkpad (jaja die heb ik inderdaad alleen om zijn naam uitgekozen en bij mijn pakket gedaan... errug :$) En hij valt zeker niet tegen en is mooi donkerbruin! Zoooo, weer een kerstkaartje af...op naar de volgende want ik heb nog genoeg materiaal over uit het pakket.
Fijne dag,
Inge
Stamps: Stampin'Up Open Sleigh | Paper: Diverse soorten cardstock en designpapier uit het SU WorkshopClub pakket van November | Overigen: brads, knoop, color spritzer, Chocolate Chip en Gumball Green Inkpads, Chevron Embossing folder allen van SU

4 opmerkingen

  1. Gorgeous card I love the stockings and the layout and colours are fabulous. Caroline xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een tof kaartje! Leuk zeg die kerstsokken. Die spettertjes, hoe maak je die nou precies? Geeft wel een gaaf effect.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Inge in prachtige kleuren. Top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart. Vind die sokken superleuk. Erg mooi gedaan :o)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top