Stampin' Up, Wonderful Winterland

Zijn jullie ook allemaal druk bezig met het maken van kerstkaarten of misschien zijn jullie al helemaal klaar? Ik ben van het laatste moment jaja verrassend he...:P Dit jaar besloot ik wat eerder te beginnen en niet pas half December *kuch*. Deze schattige Stampin'Up stempelset, Wonderful Winterland, viel van de week bij mij in de bus. En oh wat een perfect formaat stempels om de snelle 10 x 10 ( of 4 bij 4 inch) kaartjes te maken. Weinig kleurwerk maar toch wel wat en in combinatie met de MFT Die-namics supersnel klaar!
Het eerste kaartje is gemaakt met de First Place Award Ribbon Die-namics ( de bannertjes) in combinatie met Textile Rectangle Frame Die -namics waar de afbeelding op is gestempeld met Memento en daarna ingekleurd met Spectrum Noir Markers. Wat glim, 2 brads en klaar!
Voor het tweede kaartje is de afbeelding gestempeld op de uitgestanste Framed Greetings Die-namics en gekleurd met Spectrum Noir Markers en Stickles. De bannertje zijn wederom gemaakt met de First Place Award Ribbon Die-namics.
En voor het derde kaartje is de Snow angel gestempeld op een uitgestanste ovaal van de Layered Label Die-namics,  de tekst is gestempeld op de Dog Tag Die-namics. Bannertjes zijn gemaakt met behup van de First Place Award Ribbon Die-namics. Het prachtige bijpassende Echo Park designpapier heb ik Bij Oma Dee vandaan.
Deze drie kaartje had ik in een uurtje klaar, goede voorbereiding doet de helft ;)
Zoals jullie weten zijn de Stampin'Up produkten niet verkrijgbaar via de reguliere winkeliers maar kun je ze bestellen bij SU Demonstratrice's. Ik bestel bij mijn vriendinnetjuh  Carmen die overigens ook elke maand een geweldige Workshop Club organiseert. Kijk hier maar eens, ik heb mij al opgegeven en zit met spanning op mijn eerst pakket te wachten;-)
Een hele fijne Zaterdag allemaal,
Inge
Stamps: Stampin'Up Wonderful Winterland, teksten zijn van diverse kerst MFT Pure Innocence stempels | Die-namics: First Place Award Ribbon, Layered Label, Framed Greetings, Dog Tag, Textile RectangleFrame | Papier: Echo Park Winter Wishes, Bazzill cardstock, Kraft | Overig: Spectrum Noir Markers, DCP Papier, Memento, Brads, scrappersfloss

13 opmerkingen

  1. Wauw, mooie kaarten en schattige stempels.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn supergaaf geworden Inge. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaartjes heb je ermee gemaakt Inge, ik vind ze prachtig, geweldige kleuren ook.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf! Vind de stempeltjes helemaal leuk. Ik hou wel van die eenvoudige afdrukjes, net zoals die van Pure Innocence. Die zijn gewoon mooi in al hun eenvoud.
    Nog een fijn weekend, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke mini-kaartjes-serie. Het papier is erg gezellig en die stempels... LIEF! Mooie blog layout ook trouwens, ik surf vaak op mijn mobiel en dan valt me dat niet op. Nu weer 'ouderwets' achter de computer zag ik het wel! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zijn ze weer mooi Inge.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zijn ze leuk!! Hartstikke mooi!
    Leuk het blog hè?!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inge, Your cards look incredible. LOVE the paper and image combo. Love the layout and your coloring! Beautiful cards! All of them.
    Have a great weekend!
    Hugs and smiles

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh my Inge wat een prachtige kaartjes ;o) Mooi dat blauwe papier zeg past helemaal bij je stempeltjes ;o)

    Zat te twijfelen over deze set maar als ik deze kaartjes zie dan moet ik hem wel hebben hoor *bloos

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooohhh wat zijn ze mooi!!!Hebbe, hebbe, hebbe, helemaal als ik deze schitterende kaarten weer zie, prachtig INge.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wowww!! Wat 'n superleuke kaartjes Ing! Hebben 'n heel hoog hebbuh gehalte ;))

    San XX

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk en super schattig!!!
    Leuk dat Cornelie jullie d-team van Oma Dee komt versterken, he?!
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wunderschön die hellblauen Karten, sie haben sowohl was schlichtes als auch was total schönes und interresantes, trotz wenig drumherum eine wunderschöne Wirkung. Danke fürs Zeigen.

    Gut das ich die Seite übersetzen kommte :)

    Lieben Gruß Gisela

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top