sMOOches

Hee Hallo! Wat een wind he, jeetje je waait gewoon je hemdje uit. Na de hectiek van de afgelopen dagen waar ik gistermiddag dus de tol voor moest betalen *zucht* had ik besloten vandaag even he-le-maal niets te doen wat moet maar gewoon lekker waar ik zin in heb. Dus kaartje gemaakt voor iemand die iets heel moois voor mij heeft gemaakt, LIEF! Ik heb gekozen voor een enig stempelsetje van PaperSmooches wat ik al een tijdje in mijn bezit heb maar gewoon door tijdgebrek er niet toe gekomen was er iets mee te doen en dat terwijl ze zó grappig zijn. Chubby Chumbs heet de set en deze zit vol geinige beestjes met teksten in een heel gaaf letterype. De basis van de kaart is gemaakt met Bazzill Card Shoppe Marshmallow formaat 5,5 x 8,5 Inch en dag gerild en dubbelgevouwen. De designpapiertjes zijn van Echo Park Bundle of Joy (Boy) en heb ik uitgestanst met de Fishtail Flag STAX-, Simply Scallops Small-, Jumbo Fisthail Banner STAXen Open Scallop Doily Duo Die-namics.
De tekst en koetjes zijn gestempeld met Versafine Zwart. Koetjes zijn uitgeknipt en daarna opgeplakt, de voorste met een foam blokje.
Een hele fijne dag allemaal, see you!
Inge

6 opmerkingen

 1. Heel lief!

  Hopelijk moest je niet té veel tol betalen en gaat het goed met je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, die zijn echt grappig, daar word je vrolijk van!!
  Groetjes en hou je rustig, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn superleuk deze stempeltjes!
  Denk om jezelf hoor ;)

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke kleurtjes en wat een heerlijke gekke beestjes. Helemaal leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Inge, wat heb ik in een paar dagen weer veel prachtige creaties gemist op je blog. Mooie kaarten en een geweldig leuke tutorial. Allemaal even super. Geen wonder dat het je even allemaal teveel werd, je ben ook zo'n bezige bij. Take care! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, wat een grappige kaart!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top