Workshop Paperpiecing met Pure Innocence Bij Oma Dee

Goedemorgen! Heerlijk he dat zonnetje, okee het is nog wat fris maar het word vast snel warmer...eindelijk! Vandaag de kaarten die worden gemaakt tijdens de workshop Paperpiecen van as. Donderdag 25 April Bij Oma Dee van 10.00-12.30 Kaartje 1 is gemaakt met Pure Innocence Cute-A-Tude. Haar jurkje, schoenen en het bloemetje in haar haar zijn gepaperpieced met designpapier van Carta Bella-Cool Summer. De tekst komt van de Essential Sentiments. Ik heb voor alle kaarten de Blueprints Die-namics 1 en 2 met elkaar gecombineerd voor de lay outs. Het formaat van de kaart is 4,25 x 11 Inch (gevouwen 4,25 x 5,5 Inch)
Het tweede kaartje is gemaakt met vers van de pers Pure Innocence Serenity. Haar yoga pakje is gepaperpieced met Carta Bella-Cool Summer en gedriedeet. De lay out is gemaakt met BluePrints 2 Die-namics  Het formaat van de kaart is 4,25 x 11 Inch (gevouwen 4,25 x 5,5 Inch)
En mijn laatste kaartje voor vandaag is een optie voor de snelle cursisten ;-) en is gemaakt met Pure Innocence Freckles De tekst komt van de Essential Sentiments eigenlijk wel een must have omdat deze set uit tekstjes bestaat die je kunt gebruiken voor alle gelegenheden. Plus dat de teksten niet zo groot zijn en ze dus makkelijk zijn te gebruiken om op kleine tags te stempelen. PI is wederom gepaperpieced met Carta Bella Cool Summer en de lay out is gemaakt met Blueprints 1 Die-namicsHet formaat van de kaart is 4,25 x 11 Inch (gevouwen 4,25 x 5,5 Inch)
Volgens mij zijn er nog een paar plekjes voor as. Donderdag 25 April van 10.00-12.30. Heb je interesse in de workshop Paperpiecen? Dan kun je mailen naar miranda@bijomadee.nl
Fijne Zondag,
Inge

7 opmerkingen

 1. Een hele leuke kaart
  Een fijne zondag
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, te gekke kaarten! Ze zijn alle 3 erg tof, mooi gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk Ing! Kheb er zin in :))

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer een toffe serie heb je gemaakt! ben er deze keer jammer genoeg niet bij, maar ja, je kan niet alles hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je voorbeeldkaarten zijn weer té leuk, Inge!
  Nogmaals bedankt voor de gezelligheid gisteren en dat je ons volledig de vrijheid gaf om te snijden, stempelen, stansen, plakken (-:

  Donderdag kan ik niet, maar ik kom zeker nog een keertje een workshop kleuren met Prisma potloden volgen (als Dora's arm genezen is).

  Fijne avond nog en groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh these are fabulous, love the images and colours.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave serie! PI is en blijft gewoon zo leuk. En uitermate geschikt om te paperpiecen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top