LiftChallenge #42, Happy Birthday

Goedemorgen vandaag een kaartje welke ik gisteren tijdens de knutseldag bij Miranda had gemaakt. Heerlijk zo'n klets, knutseldag en... nog lekker dichtbij ook ;) Ik had de nieuwe lay out van de Lift Challenge meegenomen en heb die gebruikt als uitgangspunt.
De kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een matje van Peanut Cluster. Het designpapier is van My Mind's Eye uit de serie Find Your Wings and Fly. De fishtails zijn gemaakt met de Fishtail Flags STAX Die-namics en ik heb gebruik gemaakt van tekstempeltjes van PTI. Ik hou van teksten op mijn kaarten en vind het altijd leuk als er een aantal tekstjes met elkaar te combineren zijn. De grote bloem is ook met een stans van PTI gemaakt,  allemaal geleend van Cornelie. Ik heb drie verschillende formaten bloem gestanst met een bradje aan elkaar gezet en toen in elkaar gefrommeld. Het kleding haakje is van Basic Grey "Lucille" en kant en klaar gekocht, en jawel die drie ienimini knoopjes zaten er ook al op, leuk he :)
Een hele fijne vrijdag, nog even doorbijten en dan is het weer....Weekend!!!
Inge

10 opmerkingen

 1. Geweldig mooi vind ik 'm! Doordat je veel met stansen werkt, ziet je kaart er altijd super netjes afgewerkt uit. De papiertjes zijn natuurlijk ook om te smulllllen! Leuk dat je weer met ons meedoet Inge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf deze mooie strakke en kleurige uitwerking van de Liftchallenge! Leuk dat je weer meedoet, inge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Live al bewonderd en ik vind hm heul mooi!! Dat haakje!! Zo leuk! Heel tof dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ... je weet het, ik vind het de nr 1 kaart!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super!!! Het haakje zó gaaf! Was heel gezellig he ;)

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Inge, wat heb je weer een mooie "a la Inge" verwerking van deze schets gemaakt. Klopt de link naar je kaart wel op het Lift Challenge blog, ik krijg nl. de kaart van de vorige challenge te zien. Is ook mooi hoor ... maar uhh wilde het toch even voor de zekerheid melden. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gaaf! Hele leuke liftkaart heb je emaakt. Gevaarlijk voor de concurrentie dat je de Liftchallenge blog nu ook hebt gevonden. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top