Because you mean so much to me...& tip!

Goedemorgen, heerlijk het is Zaterdag dat betekend hier verse croissants en harde bolletjes van de bakker, yummie! Tussendoor laat ik jullie deze kaart met kleine tutorial zien.
Gisteren liet ik jullie al een kaart zien gemaakt met een kant en klaar te koop kledinghaakje van Basic Grey. Vandaag heb ik zo'n haakje zelf versiert met designpapier en tekst. Ik zag deze paperclipjes later hangen dan de BG hangertjes en dacht hmmmm *lightbulp moment* hieronder de "doe het zelf" uitleg, enjoy!
Links de kledinghaak paperclipjes van 7Gypsies en rechts de kant en klare versie van Basic Grey.
Men neme één paperclip kledinghaakje van 7Gypsies, een bijpassende maat Fishtail Flags STAX Die-namics. Deze gaat door het breedste gedeelte van het hangertje dus moet niet breder zijn. En een stukje designpapier.
Strookje designapier uitgestanst met de Fishtail Flags STAX Die-namics en door het haakje geregen.
Strookje bestempeld met een tekst van de LJD Peaceful Wildflowers en MFT Premium Dye Ink Steel Blue Daarna heb ik het strookje met een stukje dubbelzijdig tape dichtgeplakt
Stukje Hemp Cord eromheen en klaar. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om dit hangertje nu verder te versieren, laat je fantasie de vrije loop zou ik zeggen ;)
Een heel fijn weekend allemaal! En voor diegenen die met smart wachten op de Build A Card-Kit Juni...ik hoop dat ie ook bij jou op de mat valt vandaag!
*credits aan Cornelie voor de lay out, ik liet mij afgelopen Donderdag door een kaart van haar inspireren, dank je wel!*
Inge

16 opmerkingen

  1. Die hangertjes had ik don. Al in m'n handen met hetzelfde idee...nee niet gedaan, omdat jij al net met zo'n hangertje in de weer was geweest. Maar het idee zal zeker overgenomen worden, want t ziet er tof uit!! Heel mooie kaart! Doegie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor het idee. Ik heb ze van Tim Holtz en gebruik ze te weinig. Ben benieuwd naar de kit, hopen dat de post snel is! Prachtig kaartje trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk idee! Volgens mij heb ik nog wel een hangertje liggen. Uitproberen. Eet smakelijk en je kaart ziet er weer super uit als altijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel voor de tutorial! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gorgeous card!!! Love all the fun embellishments and LOVE the banner from a hanger clip! Awesome!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. genius use of wire hanger and flag! may have to case this idea, Inge! adore your style and find so much inspiration when I visit your fabulous blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Inge, ik vond de vorige al mooi, maar deze zeker weten ook! Gaaf hoor die hangertjes, gaan we zeker meer zien :)Maar daar is het bloggen dan ook voor. Lekker veel inspiratie bijelkaar opdoen ... toch. Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Inge,
    Gisteren de eerste card-kit ontvangen en wát een werk heb je gehad om alles bij elkaar te zoeken en het maken van de kaarten....héél erg leuk gedaan.
    Reuze benieuwd wat het volgende maand gaat worden ;)
    Fijne zondag en lieve groet,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  9. PS; de kaarten op je blog zien er zo als altijd weer tiptop uit !!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf zeg! Je kaart, maar zeker ook de tip om ze op deze manier te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Inge,
    Het klinkt misschien 'bij de hand'... ook ik had dit idee, toen ik jouw kaart donderdag zag (-: Leuk dat je er een tutorial van hebt gemaakt. Super!!
    Je kaartje is ook weer eentje om in te lijsten. Ach wat ben ik toch een fan van jouw creaties! ((-:
    Zonnige zondagse groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk idee Inge, ik heb ze ook nog ergens liggen. Je hele blog ziet er trouwens leuk uit! Je maakt prachtige kaarten zeg!

    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een idee, die hangertjes! Super leuk. Het build-a-card ziet er trouwens geweldig uit! Complimenten voor de zeer verzorgde uitvoering.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. een prachtige kaart, Inge, leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top