Build A Card-Kit Juni #1 A Wish For You

Hee hallo! Vandaag een kaartje met materialen uit de Build A Card-Kit van Juni met oa. de leuke paperpad van Basic Grey "Hipster" ik bedoel maar he de naam alleen al...geinig! Ik heb de basis gemaakt van Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een lay out met verschillende papiertjes uit het blokje. PI Make A Wish is gestempeld op DCP papier en ingekleurd met Spectrum Noir Markers. Het jurkje plus arm zijn gepaperpieced. Op de hoekjes heb ik met MFT Premium Dye Ink Kraft gestempeld met de rondjes uit de Distressed Background Blocks van Mona Pendleton. De tekst is gestempeld op een uitgestanste Dog Tag Die-namics. Hemp koordje eraan en met foam blokjes opgeplakt. Helaas is de Build A Card-Kit van Augustus inmiddels uiterverkocht. Wil je verzekerd zijn van de Build A Card-Kit Oktober? Mail dan even naar miranda@bijomadee.nl.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!
Inge

8 opmerkingen

 1. Lief kaartje, Ing! Leuk het jurkje gepaperpieced....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverdje.

  Fijn weekend.

  Groetjes, AStrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie het al: jij verveelt je niet met de Card-Kit(s). Weer een leukerd. De dotjes op de hoeken van het witte vlak vind ik leuk!!!
  Heel fijn weekend, hier regent het pijpenstelen. Helaas heeft onze middelste sportdag (buiten...)
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kit is echt zo leuk! Dit kaartje dat je ermee gemaakt hebt, is ook weer gaaf. Vind trouwens je vorige kaart ook erg mooi, die van jullie onderlinge uitdaging.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer zo'n leuke kaart met dat leuke papier!! Het stempeltje is allerschattigst.....leuk ook met het gepaperpieced jurkje.
  Fijn weekeinde, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ellen, dit is echt een schatje! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top