Onderlinge Uitdaging Bij Oma Dee #7

Goedemorgen, het is weer tijd voor de onderlinge uitdaging van het Bij Oma Dee DT. Ik heb Cornelie, en Sandra de uitdaging gegeven om een kaart te maken met een Nederlandse Tekst. We pakken maar al te vaak een engelse tekst. We hebben allemaal als uitgangspunt de mooie tekst stempels van Different Colors gebruikt. De Veel Liefs stempel die ik op bovenstaande kaart heb gestempeld is voor zóveel gelegenheden te gebruiken. De tekst is gestempeld op een uitgestanste Circle STAX 1 Die-namics. Voor de lay out heb ik een schets van Cornelie gebruikt tijdens onze knutseldag. Je ziet ook nog op de achtergrond de nieuwe LLD Insert-It Speech Bubble Frame. De bubbeltjes zijn enamel dots en nog een knoopje met Hemp Cord. 
Mijn volgende kaartje is gemaakt met materialen uit de Build A Card-Kit van Juni.  De knoop en brads komen uit eigen voorraad en de tekst stempel is weer van Different Colors ook deze tekst is heel neutraal en kun je bij vele gelegenheden gebruiken. Bijvoorbeeld heel toepasselijk voor nu als iemand op de post en plantjes heeft gelet tijdens afwezigheid vakantie, of voor gewoon een luisterend oor, of bedankt voor een leuk kadootje en zo kan ik nog wel even doorgaan ;-) Ik heb gebruik gemaakt van diverse Die-namics waaronder de Fishtail Flags STAX, het ovaaltje komt van de Well Worn Greetings en de bloem heb ik gemaakt met de Layered Rose Die-namics. Het hartje met de Hearts A Plenty Die-namics.
Nog meer inspiratie hop dan gauw door naar het Bij Oma Dee blog, enjoy!
Inge

9 opmerkingen

 1. Wat zijn ze weer mooi Inge! Ik ga ff doorhoppen!
  Fijne dag, groetjes Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke opdracht!!Leuke kaartjes, vooral de tweede!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk hoor! Ik ben ook an van de stempels van DC, vooral de tweede kaart is erg mooi, ik denk ook door de kleuren die je gebruikt hebt. Fijne dag groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellige bloghop weer! Net als je kaarten, de tweede is ook mijn favoriet (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn twee bjoeties Ing!! Super layouts!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt een mooie en voor mij nu herkenbare stijl! Ja, de Nederlandse teksten zijn helaas dun gezaaid. Ik ben blij dat er meer bij komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Inge, weer twee heel mooie kaarten. En de teksten van Different Colors zijn echte toppers vind ik. Leuke uitdaging hoor! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello Inge,
  I love especially the first card in this post.
  I could not resist, I have reworked the "layout"
  Maybe, you visit me on my blog?

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top