Swap Sandra-Inge

Hee hallo en goedeavond! Deze post was eigenlijk al bedoeld voor vanmorgen 08:00 *ahum en *kuch* Gevalletje, ik ben écht toe aan vakantie. Was de swapkaart he-le-maal vergeten te plaatsen (en bovendien af te maken... OhEmGee!!!) Dus bij deze en San, nogmaals sorry. Verleden week hadden wij weer ons gezellige swapochtendje, veel gekletst... weinig gedaan. San had een prachtig gevuld pakket voor mij gemaakt met designpapier van MME-My Girl, kleine knoopjes, touw, lint, Queen and Co Twinkle Goosebumps en natuurlijk het mooie Bazzill Card Shoppe Cardstock. Mijn eerste kaart is gemaakt met als basis BCS Marshmallow Cardstock. Daarna heb ik met de Bleuprints 1 Die-namics diverse vormen uit het designpapier gestanst. De bloem is uit cardstock gestanst met de Pretty Posies Die-namics, flink verkreukeld en daarna aan elkaar vastgemaakt met een brad. De kleine mini hartjes zijn knoopjes, cute!, en heb ik vastgemaakt met een druppel Glossy Accents (tip van Cornelie) De tekst komt van de Chalkboard Greetings stempelset, is gestempeld met Steel Blue en kan ik maar geen genoeg van krijgen. Mooie letters en mooie teksten!
En omdat ik nog wat goed had te maken ben ik gewoon nog even doorgegaan met het pakket en heb dit extra kaartje gemaakt. Basis is wederom gemaakt met BCS Marshmallow daarop uitgestanst een Fishtail Flags STAX Die-namics, de cirkel is gemaakt met Pierced Circle STAX Die-namics en met de Speech Bubble Frame Die-namics heb ik de Speech Bubble gestanst waarop wederom weer een tekst van de Chalkboard Greetings stempelset die past zo leuk bij het papier met de fietsjes. Het hartje heb ik gemaakt met het hartje uit de Bleuprints 4 Die-namics, uit cardstock gestanst, gekreukeld vastgemaakt met tape en daarop een knoopje met touw. De ontzettend leuke glitterdingetjes zijn van Queen and Co-Twinkling Goosebumps (deze zijn roze maar er zijn nog veel meer kleurtjes)
Jullie hebben vanzelfsprekend vast al San haar kaart gezien, ik heb even snel gespiekt hij is weer echt zo lief, cute en prachtig gekleurd!
Tot Swaps,
Inge

11 opmerkingen

  1. Nou Ing, je hebt je "foutje" ruimschoots goedgemaakt hoor ;-)
    geweldige kaartjes!

    Doegieee,
    Miranda X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha nou Ing je bent nog ff lekker tekeer gegaan ;) Het zijn twee superrrrr gave kaarten geworden! Top!!!!

    XXXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaaaaa, daar is ze. Wat een heerlijk pakketje kreeg jij!! Erg leuk je kaarten. En dat remembers me om mn glitter gevallen niet in een laatje te bewaren, maar ook eens op een kaart te plakken...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaaaaaaa, daar is ze. Wat een heerlijk pakketje kreeg jij!! Erg leuk je kaarten. En dat remembers me om mn glitter gevallen niet in een laatje te bewaren, maar ook eens op een kaart te plakken...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaarten. Ik kom met plezier weer een kijkje nemen op je blog. Leuk hoor!
    groetjes Zelda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kom net van Sandra even aangehopt en jemig ook weer zoiets leuks ervan weten te maken, geweldig hoor ook jou hartjes hebben een lekker plekje gevonden ;o)

    Warme groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh ik ben al helemaal verslaafd aan die goosebumps, wat zijn ze leuk! Ook op jouw kaart staan ze super. En die teksten zijn ook al zo mooi. En een foutje is menselijk, dus volgens mij is het je inmiddels wel vergeven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele mooie zomerse kaartjes!! Geweldig weer gemaakt Inge! Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb bij Sandra haar lieve versie van jullie swap bewonderd!
    Jij hebt maar liefst twee kaartjes en beide zijn ze prachtig. Wat een leuk papier, en de knoopjes en goosebumps zijn gaaf!!
    Fijne dag, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 'n Pragtige kaartjie. Wonderlik. groetjes Sharon

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Toffe kaarten, leuke stansen en prachtig papier met elkaar gecombineerd. Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top