CBSC#3, Colour Inspiration

Hee hallo en goedemorgen op deze heerlijk zomerse dag! Vandaag een kaart gemaakt voor de Clearly Besotted Stamps Challenge nummer 3 colour inspiration. Met een prachtig kleuren palet een kaart maken. Ik heb een basis kaart gemaakt van Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een kleiner gesneden stuk welke ik geembost heb. Met de mooie scallop van de Bleuprints 1 Die-namics heb ik een achtergrond gestanst, daarop een doily van SU en de LLD Insert It-Speech Bubble Frame Die-namics. De boompjes en wolkjes komen van de CBS Home Sweet Home stempelset en zijn eerst uitgestanst met de bijpassende CBS Home Sweet Home Die-Collection. Een leuke kaart voor, heel toepasselijk nu, bv thuiskomers van vakantie!
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de tekst van de CBS Home Sweet Home op een uitgestanste rand van de Blueprints 1 Die-namics gestempeld. Het huis hoort ook bij de Home Sweet Home Die-Collection en heb ik uit bijpassend designpapier gestanst en het hartje met een stukje foam omhoog laten komen.
Mooi kleurenpalet en heerlijk zomers!
Een hele fijne dag allemaal,
Inge

10 opmerkingen

 1. Wat een toffe vrolijke kaart!!
  Die boompjes zijn cool :)

  Groetjes

  vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja daar ist ie!! Mooi! Lekker vrolijk en fleurig! Errug leuk die boompjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! De combi MFT CBS is een top mix zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk kaartje, geweldige kleuren en leuke dingen te zien, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Two fabulous cards Inge, I'm loving these colours together.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker vrolijk kaartje. De kleuren zijn inderdaad PRACHTIG.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. These cards are just breathtaking! Love how you've used the colours in this fabulous design, you are truly an inspiration! Thank you so much for entering! :) x

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top