My Favorite Things Stamps, New Product Tour August!

Hee hallo en goedemorgen, vandaag de Nieuwe Produkt Tour van My Favorite Things Stamps! Alle nieuwe stempelsets en Die-namics worden vandaag ,as we speak, gereleased in de MFT Boutique  Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogMijn eerste kaart van vandaag is gemaakt met á La Modes Bewitched
Ik heb á La Modes Bewitched gestempeld op DCP papier en gekleurd met Copic Markers (heb ze even moeten afstoffen, ze zijn zooo lang niet gebruikt maar ze doen het nog prima!). De lay out is gemaakt met oa. Bleuprints 6 Die-namics (de bloem) Het tagje komt van de Bleuprints 2 Die-namics. Verder niet teveel poespas zodat de focus op de leuke afbeelding ligt.
Voor de binnenkant van de kaart heb ik á La Modes met Versamark gestempeld, met wit embossingpoeder besprenkeld en daarna verhit met de heat gun. De Boo tekst komt van de Trick or Sweet stempelset (MFT Exclusive)
Voor mijn tweede kaart heb ik gebruik gemaakt van You're Invited stempelset en Bleuprints 6. De lay out is gemaakt met de Bleuprints 6 en het vierkantje met Pierced Square STAX. De tekst is op de tag gestempeld met Hot Fudge en Factory Green. Mocht je uitnodigingen zelf maken dan is de You're Invited stempelset geweldig, de tekst zijn voor diverse gelegenheden te gebruiken en in combinatie met de Bleuprints 6 heb je in een wip een heleboel uitnodigingskaarten gemaakt!
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de tag van de Bleuprints 6 gestanst en daarna met de kleine tekstjes van de You're Invited stempelset de when/where/time gestempeld.
Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) teasers en.... shoppen yahoooooo!!! surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.
Inge

13 opmerkingen

 1. I adore the new witch a la mode stamp! Your card is super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful cards, Inge! I love that sparkly photo corner and your invite is gorgeous!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So cute!!! I had to go back and make sure I ordered her, lol, I kept adding and subtracting, too many great things this time.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Absolutely fabulous card, Inge! Love your beautiful coloring on the first one, and the shabby chic feel of the second one!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great cards Inge! I love the look of the flowers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great projects..what a fabulous way to finish this release!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. MOOI, de stansen, je layout, het papier, alles mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LOVE those bits of sparkle on your witch card! And the flower is gorgeous!! Pretty pretty invite too! Love the paper combo!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top