MFTWSC152, You Are Fab!

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Hee hallo allemaal, het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe schets van My Favorite Things Stamps, nummer 152!

Mijn kaart heeft als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een matje van donkergrijs, en weer wit. De gehele lay out is gemaakt met de Bleuprints 8 Die-namics. Zo zie je maar dat je niet heel veel Dies hoeft te hebben om toch een leuke en originele lay out te maken, de Bleuprints zijn wat dat betreft een uitkomst want alles is al voor jou bij elkaar gezocht. Maar onderling zijn de Blueprints natuurlijk ook prima te gebruiken. De tekst heb ik gestempeld met MFT Premium Dye Ink Black Licorice en komt van de Bold Sentiments stempelset. De oogjes vond ik er wel grappig bij, mondje is zelf gesneden.

-Inside Card-
Voor de binnenkant heb ik wat restjes desigpapier opgesneden het tabje komt ook van de Bleuprints 8 Die-namics. De tekst van de Bold Sentiments stempels set en is met  MFT Black Licorice gestempeld.


Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne avond!
Inge

   

8 opmerkingen

Back to Top