Surprise!

-Card Size 4"x 4"Inch-
Hee hallo en goedemorgen! Vandaag twee 10 x 10 cm kaartjes gemaakt voor speciale knutselvriendinnen. Ik had zin om ze te verassen met een (Hulp)Sintkadootje gewoon voor de leuk :) Er moest natuurlijk wel een kaartje bij en een 10 x 10 cm kaartje is dan juist leuk om erbij te doen. Kaartje is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow, het Bo Bunny designpapier heb ik gekregen en is weer terug bij diegenen die zo lief waren om het te delen met mij.

Verder heb ik gebruik gemaakt van diverse schattige stempeltjes van Clearly Besotted Stamps. Het boompje is gemaakt met de Home Sweet Home Die Collection en daarna bestempeld met bijbehorende Home Sweet Home stempelset. Het tagje is gemaakt met de Tag Allong Die Collection en bestempeld met de xoxo uit de A Little Sentimental stempelset. Have a Great Day komt uit de Tag Allong stempelset en is gestempeld op de banner die hoort bij de Tag Allong Die Collection. Het vlindertje was een kadootje van Stephanie uit een speciale stempelset van Clearly Besotted Stamps.

-Card Size 4"x 4" Inch-
Het tweede kaartje is zo goed als hetzelfde als het eerste kaartje alleen heb ik nu voor een ander design gekozen wel uit dezelfde Bo Bunny Paperpad.  In plaats van het mini vlindertje heb ik nu wat enamel dots geplakt (Doodlebug)

Dit was het voor vandaag, ik wens jullie allemaal een héél fijn weekend!
Inge

   


3 opmerkingen

 1. De verrassing was groots ;) Je bent n skat!! De kaartjes zijn ook supergaaf!! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes! Op de foto is het niet te zien dat het kleine kaartjes zijn, maar 10x10 is inderdaad een leuk formaat. De eerste spreekt me qua kleur en papiertjes het meeste aan. Leuk dat je op deze manier je cadeautje weer deels teruggeeft! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe kaartjes! Volgens mij een schot in de roos gezien Sandra's reactie ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top