Season's Greetings

-Card Size 4,25 x 5,5" Inch-
Goedemorgen! Vandaag twee kaarten welke tijdens de Kerstkaarten Marathon WorkshopDag zijn gemaakt verleden maand en die ik nog niet heb laten zien op mijn blog, gewoon...vergeten!

De eerste Kerstkaart heeft als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow. Ik heb verschillende strookjes gemaakt met de Fisthail Flags STAX Die-namics. De groen/wit gestreepte strook is op maat gesneden op de breedte van de kaart, het kleine strookje heb ik gesneden uit één van de designpapiertjes uit het kerstblokje van Carta Bella-So This Is Christmas. De tekst is gestempeld met MFT Premium Dye Ink Black Licorice en komt van de LLD Holiday Subway Art. De mooie kerstroos is gemaakt met de Poinsettia Die-namics die is gesneden uit glitterpapier en vellum. Onder de bloem zijn twee hulstblaadjes geplakt die zijn gesneden met de Jumbo Christmas Stocking Die-namics. Daarop is een grote witte knoop geplakt waar een touwtje doorheen is gehaald.

-Card Size 4,25" x 5,5"Inch-
Tweede kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow, daarop een matje van BCS Candy Bar en daarop een stuk BCS Marshmallow welke is bespetterd met een Mini Mister waar wat water met een paar druppels MFT Premium Dye Ink Refill Kraft is gedaan. Daarna heb ik met de Mini Chicken Wire Die-namics een achtergrond gestanst en willekeurig uitgeknipt en op de kaart geplakt. De sterren zijn uit diverse printjes designpapier gestanst met de Star STAX Die-namics. Het labeltje is gemaakt met het tagje uit de Bleuprints 2 Die-namics en is met een gestrikt touwtje en foamtape op de kaart geplakt

Ik wens jullie allemaal een héle fijne Zondag,
Inge

   


11 opmerkingen

 1. wat een super kaartjes weer.
  het is ook erg mooi papier.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ze zijn nog wel zo mooi! Vooral die eerste is een echte beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Inge, wat maak jij toch altijd prachtige kaarten! Ook ben je een ster in papiertjes uitzoeken, dat vind ik toch altijd zo moeilijk.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kun je zulke mooie kaarten nou vergeten ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie kaarten. Bedankt voor de inspiratie.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sjonge, wat zijn ze weer gaaf!!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn je kaarten altijd leuk Inge! Ik kom elke dagen even gluren of er iets nieuws gepost is. Ik kom de laatste maanden niet aan kaarten maken toe maar jou kaartjes geven me weer inspiratie en zin om er aan te beginnen. Nog even wachten op de build a cardkit en dan ga ik vol goede moed aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Just saw one of these cards on SCS. WONDERFUL color, papers, design. Hope you had a wonderful Holiday, Inge! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top