Wishing you The Happiest of Days!

-Card Size 4,25"x5,5"Inch-
Hee hallo en goedemorgen vandaag op het Bij Oma Dee Blog een nieuwe onderlinge uitdaging met als thema, Feest! Ik heb ervoor gekozen om een feestelijk setje te maken. Als eerste de kaart die bij het zakje past deze is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow. Daarop heb ik een lay out gemaakt met het lieve papier van Lawn Fawn-Into The Woods wat weer terugkomt in onderstaand zakje. Cirkels zijn gemaakt met de Circle STAX 1 Die-namics. Fishtails met de Fishtail Flags STAX Die-namics en de bloem met de Pretty Posies Die-namics. Tekst heb ik gestempeld met MFT Premium Dye Ink Berrylicious en is van Birthday Sentiments.


Tijdens de feestelijke viering van het 2-jarig bestaan was er oa de mogelijkheid om een zakje te versieren onder leiding van Nadine. Het DT schoof natuurlijk ook lekker aan en ieder heeft een zakje gemaakt naar het voorbeeld, altijd leuk als je een mooi uitgangspunt hebt. Het geemboste raampje vind ik superleuk gevonden! De tekst Love is gemaakt met de LLD Accent It-Celebrate Die-namics Het papier is van Lawn Fawn, Into The Woods. In het zakje zitten grote waxinelichten die omwikkelt zijn met washi tape en touw.

Een hele fijne dag allemaal, en...voor nog meer Feestelijke Inspiratie klik je snel even door naar het Bij Oma Dee Blog!
Inge

   

6 opmerkingen

 1. Beautiful card Inge and I love the matching bag xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe mooi deze kaart weer is, Inge! Daar was je aan begonnen, toen wij zaterdag weg moesten. Leuk om hem af te zien!
  En het zakje is ook zo gaaf. Leuk samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk weer. Jij zorgt altijd voor inspiratie :)
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zakje had ik al gezien en je kaartje half, maar wat n bjoeties! Gave layout op je kaart!
  Tot morgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof kaartje, weer hartstikke leuk!
  Groetjes Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top