MFT, Projects That Warm the Heart


-Detail-
"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's all about Projects That Warm the Heart be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!"

-Wrapped Chocolate Bar-
Ik heb ervoor gekozen om een heerlijke chocoladereep een mooie omslag te geven. Heel simpel om te maken maar het geeft echt ontzettend leuk weg, zeker als je er een passend mini kaartje met een persoonlijke boodschap bij doet. De basis van de omslag is gemaakt met Bazzill white. Daarop heb ik matjes gemaakt met grijs en lichtblauw cardstock. Het designpapier is uit mijn eigen collectie en antiek ;)

Daarna heb ik de strikken gemaakt. De grootste heb ik uit glitter papier gestanst met de Jumbo Beautiful Bow Die-namics, de rode strik is gestanst met de Dainty Bows Die-namics. Deze twee Die-namics zijn zo geschikt om mooie 3D projecten op te vrolijken! Onder de strikken heb ik 2 Pierced Circle STAX Die-namics gestanst. De hulstblaadjes zijn gemaakt met de blaadjes die bij de Jumbo Christmas Stocking Die-namics zitten. Als laatste heb ik door een knoopje touw gehaald, gestrikt en er nog 2 belletjes aan gehangen.

-Card Size 4"x 4" Inch, 10 x 10 cm-
Het mini kaartje van 10 x 10 cm heeft een basis van wit cardstock met daarop een matje van grijs en lichtblauw. Daarop heb ik nog wat rechthoekige stukjes designpapier geplakt. De tag is gemaakt met de Pierced Traditional Tag STAX Die-namics en daarop is een tekst gestempeld uit de LJD Snowflake Splendor stempelset met Versamark, bestrooid met wit embossingpoeder en verhit met de heatgun. De blaadjes hulst heb ik gemaakt met de Jumbo Christmas Stocking Die-namics. De hartjes zijn uit glitterpapier gestanst met de Heart STAX Die-namics. Nog een touwtjewat belletjes, bling en de voorkant van de kaart is klaar.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van het kaartje heb ik een tekst genomen uit de LJD Snowflake Splendor stempelset, gestempeld met Versamark en weer bestrooid met embossingpoeder en verhit met de heatgun.

-Kraft Box afmetingen 9,5 breed  x 4 cm hoog-
Een andere leuke manier om de prachtige Beautiful Bow Die-namics in combinatie met de Jumbo Beautiful Bow Die-namics te gebruiken is om een kant en klaar doosje te versieren. Hieronder de How To, enjoy! (De opbouw van de strik op de reep is bijna hetzelfde)

Benodigdheden:
1 Kraft Doosje afmetingen 9,5 cm breed/4 cm hoog
1 Knoop
Echo Paper Paper- It’s The Season
Bazzill Card Shoppe Gummy Worms
1 stuk glitterpapier
Big Shot, Dubbelzijdig tape, touw, rhinestones, enamel dots

Werkwijze:
Snijd van het BCS Gummy Worms
4  keer 8,5 x 3,3 cm
1 keer 8,7 x 8,7 cm
Snijd van het Echo Park Paper
4 keer 2,8 x 8 cm
1 keer 8,2 x 8,2 cm
Plak dit allemaal op het doosje
Snijd met de Jumbo Beautiful Bow Die-namics een grote strik uit het glitter papier
Snijd met de Beautiful Bows Die-namics een strik uit het Echo Park Paper papier.
Snijd uit wit BCS Marshmallow met de Open Scallop Doily Duo Die-namics een Doily
Snijd uit Echo Park Paper een bijpassende cirkel met de Circle STAX Set 1 Die-namics
Plak de strikken in- en op elkaar en plak nu alles op de bovenkant van het doosje, zie foto voor volgorde.

Als laatste plak je een knoopje met touw op de strik en plak je eventueel wat rhinestones en enamel dots als versiering op het doosje. Klaar is het doosje om gevuld te worden met een mooi sieraad, kadobon, snoepjes etc.

Klik je nog even door naar het MFT Blog? Voor nog meer inspiratie en Projects That Warm The Heart.
Fijne dag,
Inge

   

12 opmerkingen

 1. I always love your projects Inge! Fabulous as always :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke projectjes! Ziet er allemaal heel gezellig uit. Krijg de neiging om meteen die strikken te gaan bestellen ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Inge jij bent goed bezig geweest! je creaties zijn echt weer te gek! eigenlijk iets heel simpels in een leuk jasje steken! super daar houden wij van! en bedankt voor je beschrijving.

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word er warm van ;) prachtig gemaakt Inge! Superlief presentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful collection of projects Inge! Love those fabulous gift boxes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf weer Ing! Die strik maakt het toch ook meteen feestelijk hè. Eigenlijk toch wel een musthave als je graag cadeautje maakt.

  Groetjes,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal te gek, wat een gave strikken!
  En het kaartje is ook prachtig!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. All fabulous, of course. :) I love those white bells and your pretty bows!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top