MFT Release Rewind Day #1


Hee hallo een hele goede morgen allemaal! Vandaag kunnen jullie op het My Favorite Things Stamps Blog nóg meer inspiratie vinden met de allernieuwste stempels en Die-namics.

-Card Size 4,24" x 5,5" Inch-
Mijn eerste kaartje is gemaakt met in de hoofdrol Bleuprints 12 Die-namics, echt met deze set zijn zooo veel verschillende lay outs te maken! Ik heb ervoor gekozen om de Blueprints te combineren met een andere gave nieuwe set Smart Phone Die-namics en de bijpassende trendy Friend Request stempelset. Lay out komt dus van de Bleuprints 12, ik heb verschillende dies met elkaar gecombineerd en een tekst bubble van de Smart Phone Die-namics genomen. De Hello tekst komt ook van de Smart Phone Die-namics. Natuurlijk wat zilverkleurig garen en bling om het geheel op te vrolijken.

-Inside Card-
De binnenkant van de kaart bestaat ook uit verschillende stanstvormen die ik heb uitgestanst met de Bleuprints 12 Die-namics. De tekst komt van de LLD Friend Request is gestempeld met Steel Bleu.

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Voor mijn tweede kaartje weer een lay outje gemaakt met de Bleuprints 12 Die-namics (vind je het moeilijk om de stansen te combineren HIER kun je alvast 4 schetsen vinden) verschillende kleuren card stock genomen en de teksten komen van de Smart Phone Die-namics en LLD Friend Request

-Inside Card-
De binnenkant van de kaart is lekker simpel alleen een banner van de Bleuprints 12 Die-namics en een tekst gestempeld met Nightshift Bleu en een stempel uit de Friend Request stempelset.

Klik nu gauw naar het MFT Blog voor nóg véél meer inspiratie, veel plezier!
Een hele fijne dag!
Inge

   

10 opmerkingen

 1. Hm, hoe origineel zal ik eens zijn over deze kaarten? Heel moeilijk om dat te doen, als je gewoon wilt zeggen, dat ze SUPER leuk zijn... ((-:
  Ik wens je een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf, ik krijg er een beetje een Jeans gevoel bij, stoer en hip!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great cards! Love the designs and the colors!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een mooie kleurencombinatie. Die diamantjes maken het echt af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great cards. Love the silver thread you have been using. So elegant.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee geweldige kaartjes!! Ik ben eigenlijk niet zo van het oranje (weet niet zo goed wat ik daarmee kan/moet) .....maar jouw tweede kaartje vind ik helemaal geweldig!! En dat oranje is daar zo gaaf!
  Fijn weekeinde, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inge, these are so awesome!!! Love them both!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top