1 Days until MFT July Release!

Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 1 dagen tot de July Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 8 Juli (voor ons Dutchies Woensdag 9 Juli om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Tag Talk Die-namics - Free with $60Happy Everything Stamp Set, Happy Die-namics, Diagonal Stripes Stencil

-Card Size 4,25" x 5,5"Inch-
Hee hallo en goedemorgen, het is alweer bijna zover nog maar 1 nachtje slapen en dan worden alle leuke produkten gereleased die jullie de afgelopen dagen op de blogs van het MFT DT hebben gezien. En wat is er veel leuks, iedere maand is het weer een feestje! Vandaag een kaartje gemaakt met Smooth White cardstock als basis met daarop een laagje Sno Cone en Hot Fudge. Het laagje Smooth White cardstock is bestempeld met de Confetti Background en MFT Hybrid Ink Factory Green. De cirkels zijn uitgestanst met de Stitched Circle STAX Die-namics, de tag met de Tag Builder Blueprints 1 Die-namics. De grote Happy tekst is gestanst uit Hot Fudge cardstock met de Happy Die-namics. De birthday tekst is gestempeld met MFT Hybrid Ink Steel Grey. Hier en daar nog wat bling en natuurlijk Hemp Cord...voila, klaar!
Versierde binnenkant van de kaart ontbreekt helaas, echt totaaaal vergeten! Dus gewoon een lege binnenkant met héél veel ruimte om iets gezelligs te schrijven.

Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen, laatste sneak peek voor je kunt shoppen!
Inge

   

13 opmerkingen

 1. love the different shades of browns with the baby blue, nice touch. really neat looking card.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love all the circles and the colors.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh... I like all the dots/circles, and esp. the color combo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awesome, love the colours you used!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your cards, always! The colors are wonderful.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow look at all those layers! They're fabulous!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Absolutely love the colors you used!!! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love this card!! Amazing colors and design!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurencombinatie. Ik zie niet vaak bruin en geel hier, maar het staat echt super!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top