2 Days until MFT July Release!

Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 2 dagen tot de July Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 8 Juli (voor ons Dutchies Woensdag 9 Juli om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Delicious Birthday Stamp SetBring on the Cake Die-namics,

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo en goedemorgen! Vandaag verwelkom ik jullie met een taart, code woord Clean and Simple. Want dat is deze kaart echt letterlijk. Ik heb een basis gemaakt van Smooth White Cardstock, daarop een laagje Steel Grey, en weer een laagje Smooth White cardstock. De taart is gemaakt met de Bring On the Cake Die-namics. Vanaf nu heb  je in een wip een hele feestelijke taart in elkaar gezet, weliswaar niet eetbaar maar ik weet zeker dat deze kaart een lach op de jarige zijn/haar gezicht tovert ;o) De bijpassende tekst is gestempeld met MFT Hybrid Ink Steel Grey en de Birthday Stampset.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een laagje Smooth White Cardstock bestempeld met de Confetti Background en MFT Hybrid Ink Bubblegum. De puntige cirkeltjes zijn uitgestanst met de Pinking Edge Circle STAX Die-namics.

Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen!
Inge

   


14 opmerkingen

Back to Top