MFT Summer School #White Space

Hoi! Deze week is een speciale week op het MFT blog, de Crafty Summer School. Vandaag is de vijfde les en het is natuurlijk superleuk als je ook meedoet! Oefen een paar van de basis principes van het maken van een kaart, en doe mee er zijn dagelijks prijzen te winnen. Ga gauw naar het MFT blog en zie daar de 5e les.

Hieronder mijn kaart met de les van vandaag - White Space


Wit, ik hou ervan. Zowel in mijn huis als op een kaart/project. Het geeft een creatie rust, ruimte en de focus word getrokken naar de details op de creatie, tekst en afbeelding.

Mijn kaart is gemaakt met als basis Sweet Tooth cardstock, daarop heb ik een laagje gemaakt met de Stripes Cover-Up Die-namics. Daarna heb ik eveneens uit wit gestanst de LLD Insert It- Instaframe. De teskt love is gestanst met LLD Accent It - Celebrate (4 teksten) De bloemetjes zijn eerst uitgestanst met de Modern Blooms Die-namics en daarna bestempeld met de Modern Blooms stempels. De tekst is van de Get Well Wishes stempelset. Hier en daar een enamel dot en uiteraard wat Hemp Cord en een beterschapskaartje is klaar voor verzending. Of liever gezegd ik geef 'm persoonlijk vandaag aan mijn zusje die net een zware operatie achter de rug heeft.


Klik op bovenstaand logo'tje, ook als je voorgaande lessen hebt gemist is het zeker de moeite waard om de voorgaande lessen te bekijken!

Een hele fijne dag allemaal,
Inge4 opmerkingen

 1. Ik hou er ook van! Supermooi kaartje en heel veel beterschap voor je zus.....

  Tot morgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ik van wit! En van jouw kaartjes! Tot zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hou ook van wit! Wat een prachtig kaartje! Sterkte voor je zus!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top