You Did It!


Goedemorgen! Vandaag een kaartje voor onze jongste die dit jaar toch maar mooi naar Atheneum 4 gaat. Oudste heeft net haar diploma binnen van haar opleiding Sociaal Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en gaat nu verder als HBO-er Sociaal Juridische Dienstverlening in onze hoofdstad. Wat doen ze het allebei goed #supertrots


Kaartje is gemaakt met wit cardstock als basis met daarbij een combi van blauw, grijs en groen. Eén van mijn favoriete kleurencombi's. Het meisje is Birdie Brown's -Class Act. Ze is uitgestanst met de Birdie Brown Class Act bijpassende Die-namics, gestempeld met Memento en gekleurd met Copics.
De supermooie achtergrond is gemaakt met Blueprints 22 Die-namics en LJD Scribbles Die-namics. De sequins komen uit de Pretty Pink Posh Nature Sequins Mix.

Een hele fijne woensdag allemaal,
Inge5 opmerkingen

 1. Wat heerlijk dat je meiden het allebei zo goed doen! Terecht dat je supertrots op ze bent! Kaartje is (natuurlijk ;)) weer hartstikke leuk. Gave kleurencombi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je mag zeker trots op ze zijn! Super leuk kaartje heb je gemaakt! Toppie!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige meiden!!......daar mag je zeker super trots op zijn.:) Superlief kaartje heb je weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terecht trots en mooi kaartje heb je gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag je kaartje al op facebook. Geweldig dat je twee meiden het zo goed doen, dat verdient zo'n mooi kaartje van moeders! Wat zal je trots op ze zijn...

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top