MFT Color Challenge #30


Hi hallo en goedemorgen! Lekker, weekend :D Vandaag een kaartje gemaakt voor de Color Challenge nummer #30 leuke frisse kleurtjes bij elkaar.

Lay out is gemaakt met Blueprints 23 Die-namics in combinatie met de prachtige Flutter of Butterflies Lace en -Solid Die-namics. De vlinders stansen zó mooi en perfect uit ook zonder hulpmiddelen zoals doekjes, extra platen etc. Ik vind dat altijd een onwijs gedoe en niet handig :P De kleurige designerseries papers komen van de MFT Paper Stacks Dots and Stripes Fresh en Dots and Stripes Sorbet.


Detail van de kaart hier kun je zien hoe mooi en perfect de vlinder uit is gestanst ^_^ Achter de vlinder heb ik wat zilverkleurig garen gewikkeld met aan het hoofdje het begin en einde van de draad zodat er voelsprietjes ontstaan.


Klik gezellig door naar het My Favorite Things Challenge Blog voor inspiratie en de details, je kunt weer een gave prijs winnen als je meedoet met de color challenge!

Fijn weekend,
Inge5 opmerkingen

 1. Je hebt de blueprints weer super leuk gebuikt. Hele leuke kaart, mooie kleuren bij het wit. De vlinder ziet er idd strak uit, ik hou ook niet van gedoe bij het stansen. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart, vrolijke kleurtjes en prachtige tekst erbij!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is beautiful, so light and airy. Love the pops of yellow peeking out.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaart! Wat zijn die Blueprints toch ideaal. Mooi ook die blauwe tekst onder het label.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. you are the master of layering, Inge! beautiful card!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top