MFTWSC248, Hello


Hoi en goedeavond! MFT schets nummer 248 staat online en hierbij mijn uitwerking. Ik vind al het watercoloring wat je nu een tijdje ziet op veel kaartenblogs echt te gek maar vind het zelf nogal "eng" het word al gauw rommelig als ik het zelf doe en tsja ik ben niet zo van rommelige kaarten (en dat is een understatement hahaha ;o))

Maar voor alles is een oplossing if you can't make it, fake it en dat heb ik dus ook gedaan. De grote spetters zijn gewoon gestempeld. Ha! Simple as that! Ik heb hiervoor de Jumbo Abstract Art stempelset genomen en hiermee gestempeld op het witte cardstock.
De lay out is verder gemaakt met Stitched Square STAX DIe-namics en Blueprints 7 Die-namics. De tekst komt van LJD Whimsical Wishes en de grappige swirl heb ik gemaakt met de bijpassende LJD Scribbles Die-namics. Nog wat gouddraad en enamel dots en klaar!


Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maatk van MFT producten zelfs van $20!

Ik wens jullie een nog hele fijne en gezellige dag,
Inge
3 opmerkingen

 1. Gaaf, die grote spetters...leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! De spetters knallen van je kaart af, leuk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer met die spetters en de kleurencombi is top!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top