MFT Creative Challenge, Ten Minute Treats


Goedemorgen! Vandaag een Creative Challenge waar het allemaal draait om die last-minute kleine kadootjes die je altijd nodig hebt voor de kerst. Ik maakte Christmas Crackers gevuld met drie Ferrero Rocher bonbons. Leuk om naast het dinerbord te leggen!


De Christmas Crackers zijn gemaakt met het Envelope Punch Board en  Smooth White cardstock. De wikkels heb ik gemaakt met design papier uit het Fresh Squeezed ChevronPaper Pack.


De labeltjes heb ik met behulp van de Die-Namics Tag Builder gestanst. De mooie gestichte sterren zijn gestanst met de Die-namics Stitched Star Die-namics.


Snijd een stuk cardstock van 13,5 cm x 17 cm. Ril aan beide lange kanten op 3,5 cm. Ril op de korte kant op 2,5- 5 - 7,5 - 10 - 12,5 cm. Vouw alle lijnen met het vouwbeen


Leg de eerste lijn dubbel gevouwen in het midden van het stalen puntje van het envelope punch board. Je ziet dit net zitten tussen de opening van de beige knop. Pons!


Doe dit op alle gerilde lijnen


Als het goed is ziet je cardstock er dan zo uit ;o)


Plak tape op het kleinste strookje ( 1 cm) Ik doe dit het liefst met rood tape dat blijft het best zitten als je doosjes maakt.


Plak dicht en vul de koker met bijvoorbeeld drie Ferrero Rocher bonbons. De uiteinden maak je dicht met lint. (Ik vond de maten van dit doosje op het blog van Jessica Winter)


Klik je mee naar het My Favorite Things Stamps Blog voor nog meer inspiratie voor Ten Minute Treats?

Fijne dag,
Inge6 opmerkingen

 1. Te leuk! Ben eigelijk wel heel benieuwd hoe je de christmas crackers maakt met het punchboard...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk en feestelijk uit!! Moeilijk om te maken??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee is zeker niet moeilijk, 10 minuutjes hooguit. Ik kom er nog op terug in een blogberichtje met tutorial goed?

   Verwijderen
 3. Dat ziet er feestelijk uit! Leuk. Huh, lees nu dat Mariken hierboven bijna hetzelfde heeft opgeschreven. Das stug!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top