MFT Color Challenge #46, Warm and Fuzzy GreetingsSending you Warm and Fuzzy Greetings...vandaag een kleuren uitdaging met In The Buff, Peach Bellini, Sno Cone en Kraft Cardstock. Lieve zachte kleurtjes! Ik maakte een Pop Up Slider Card met Bleuprints 28


Geen moeilijke meettoestanden op je snijmachine maar met deze Bleuprints heb in één draai (letterlijk) al de basis voor je pop-up! Bovenstaande foto is helaas niet heel scherp maar ik denk dat je ziet wat het resultaat is als je het flapje uit de kaart trekt ;o) (ook shaker cards, zijn met deze Blueprints 28 een topper dus drie in één dus, allemaal leuke mogelijkheden!)Ik stempelde uit de Warm and Fuzzy Friends stempelset het uiltje en de eland op Blending Card by X-Press it en kleurde met Copics. De blaadjes zijn uitgestanst met de Royal Leaves Die-namics.


Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 8 Juni de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge6 opmerkingen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top