MFTWSC 282, Flamingos


Goedemorgen, als er wel één favoriet van deze lente/zomer is dan zijn het wel afbeeldingen van flamingo's. Je komt ze overal tegen, op kleding, home deco, bekers...noem het maar op en ja natuurlijk zijn er ook diverse stempelcompany's die hier gelukkig op inspelen. MFT heeft deze supergave LLD Flamingos Die-namics in de collectie met bijpassende stempelset LLD Tickled Pink (deze heb ik vandaag niet gebruikt)


Ik moest en zou dus een kaart maken met deze flamingo's en deed dat in combinatie met de MFT schets van deze week nummer 282. Ik werd geïnspireerd door DIT filmpjuh, te grappig hihi. De flamingo's zijn uit twee tinten roze gestanst, snaveltjes uit wit en grijs evenals de pootjes. De wiebeloogjes moesten er gewoon op, passen er perfect bij! De bloemetjes zijn gestempeld en gestanst met de Mini Modern Blooms. De tekst komt van de Rainbow Greetings stempelset en is op zwart cardstock geembost met wit embossingpoeder.
Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Fijn weekend,
Inge5 opmerkingen

 1. Ha ha wat een pedante dames die flamingo's uit het filmpje, zo grappig!! Je kaart past er helemaal bij, geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op een of andere manier trekken die flamingo's me wel...grappige lange nek en poten, mooi roze, het heeft we wat. En jouw kaartje is supergaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, jouw kudde flamingo's! Het zal trouwens wel geen kudde heten bij flamingo's, maar je snapt me wel ;) Bloemetjes en tekst, alles very colorful. Gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke kaart! Inderdaad helemaal hip nu, flamingo's :). Krijg, ondanks het grauwe weer, een heerlijk zomers gevoel van jouw kaart! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top