MFT Color Challenge #48, Cool Day


Hoi en goedemiddag! Vandaag een kaartje met kleuren uitdaging nummer 48 van My Favorite Things Stamps.


Een mooie en frisse combinatie! Basis van de kaart is wit cardstock van 10,5 cm x 14 cm (28 cm ongevouwen) Het gestippelde papier komt uit het Dots and Stripes Fresh Paper Pack. Daarop een stukje wit cardstock wat ik heb uitgestanst met de Inside and Out Diagonal Stitched Rectangle Die-namics welke is gesponst met het Grid Stencil en Wild Wisteria inkt. De tag is uitgesneden met Tag Builder 5 Blueprints Die-namics en bestempeld met Wild Wisteria inkt en de Geometric Grid Background stempel. Het beertje is te leuk en echt niet alleen geschikt voor winterse kaartjes met een leuke tekst erbij kan ie het hele jaar op een kaart. Gestempeld met BB Cool Day en ingekleurd met Copics. Let's Chill....^_^

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 13 Juli de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge2 opmerkingen

  1. hi hi toch grappig dat je met een ijsbeer komt op het moment dat de mussen zo een beetje dood van het dak vallen! Maar van mij mag je hoor, ik heb dit beertje ook en vind hem geweldig! Hij mag inderdaad het hele jaar door voorbij komen, zeker op een kaart als deze!!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top