MFTWSC286, Recipe for Happiness


Vandaag een kaartje met schets nummer 286, Recipe For Happiness in mijn favoriete kleurtjes ^_^

Basis is wit cardstock op een formaat van 10,5 cm bij 14 cm. Daarop laagjes blauw en wit. Het laatste laagje wit heb ik met het Geometric Grid Stencil en Blue Breeze inkt gesponst.Daarna een strookje Blue Yonder cardstock uitgestanst met Horizontal Stiched Strips Die-namics het onderste gestreepte strookje is met de hand uitgesneden. Le Chef is gestempeld op Blending Card by X-Press It en gekleurd met Copics, daarna is hij uitgestanst met de bijpassende Die-namics. De tekst is gestempeld met Versamark besprenkeld met wit embossingpoeder en verhit met de Heat Tool. Voila...een kaartje voor een Flippin' Awesome persoontje ;-)
Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Fijne woensdag,
Inge3 opmerkingen

  1. Gaaf die kok, zeker in jouw favoriete kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awesome card! I love your cardmaking style. I wish I had half of your skills. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze stempel staat echt heel hoog op mijn verlanglijstje! De kokjes zijn zo leuk. Prachtige kaart in blauwtinten. Het stencil in de achtergrond, de swirl en zoals altijd een geweldige layout... een echte masterchef!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top