MFT Color Challenge #61, Happy mail


Goedemiddag, een nieuwe kleuren challenge met Coral Crush, Persimmon, Berrylicious en Gravel Grey . Weer 4 mooie kleuren bij elkaar!


Ik had het onwijs leuke brievenbusje nog niet gebruikt tijdens de release countdown dus die moest nog even ingewijd worden ;-) Supersimpel, je stanst alle onderdelen van de Mailbox Die-namics uit in de door jou gewenste kleurtjes en zet deze op je kaart in elkaar. Ik heb als achtergrond de Distressed Patterns gebruikt en hierover de brievenbus geplakt. De tekst komt van de Love is in The Mail stempelset en past hier uiteraard perfect bij. Dit setje is zó leuk om onder andere ook de envelop te bestempelen.De envelop is verder bestempeld met het leuke PI You've Got Mail meisje.
Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met woensdag 25 januari de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge2 opmerkingen

  1. Superleuk die brievenbus! Toen we in Amerika waren, hebben we ze volop zijn staan langs de kant van de weg. Soms wel een hele rij naast elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love the colors! Love everything about your card!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top