Mix and Match #10, Thanks


Goedemorgen allemaal, vandaag een Mix and Match postje, yahooooo! Helaas zonder Mariken want zij heeft even andere zaken aan haar hoofd (((Hugs))


De Mix werden wij verrast door een creatief pakketje van Inge. Kraft, tags, notitieblokje, mooi bloemetjes en mooi zwart/wit papier.


Mijn projectjes zijn gemaakt met alleen de materialen uit het pakketje van Inge, het touw is de enige toevoeging die ik heb gedaan en is dan ook deze maand mijn Mix ;-) Hemp Cord kun je kopen bij Bedijs en is al jaren mijn favoriete touw om mee te werken. Het is wat steviger als Baker's Twine en verwerkt daarom makkelijker. Vogeltje op de tag vond ik meteen superleuk dus daar heb ik het kaartje mee gemaakt. Het notitieboekje is versierd met de Just for You tag. Dit setje leent zich heel goed om zo op te sturen naar een knutselvriendin! Dank je wel voor dit mooie pakket Ing :D

Klikken jullie nog even door naar de blogs van Ellen, Inge( Instagram)en Sandra? Ik ben ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Volgend maand weer een nieuwe Mix!

Fijne dag, en dank je wel voor het langskomen!
Inge.

6 opmerkingen

 1. Niet meegedaan, maar wel ontzettend benieuwd naar jullie creaties! Wat gaaf Ing, dat boekje, kaartje. Het combineert allemaal zo mooi!! Fijne zondag, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf met de felle kleuren er tussen, heerlijke laagjes weer op je creaties. Je bent de eerste, ik ga nu bij de rest langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk jouw boekje en kaartje!
  Fijne zondag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf jouw mix & match setje! Grappig dat jij ook bent gevallen voor dat leuke vogeltje. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk pakketje met dat craft, neon en zwart/wit! Superleuk wat je er mee gedaan hebt, ik ga snel ook bij de rest kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top