MFT January Release Countdown Day 5


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf volgende week dinsdag 10 Januari om 10.00 PM


Mijn kaartje van vandaag is gemaakt met diverse nieuwe items om te beginnen met het schattige prinsesje welke komt van de Once Upon a Time stempelset in combinatie met de bijpassende Once Upon a Time Die-namics. De basis van de kaart is wit met daarop nog een laagje welke ik heb gestanst met de Stitched Scallop Basic Edges 2 Die-namics. Daarna heb ik gestempeld met de prachtige achtergrond stempel Floral Fantasy. De tekst Hugs is ook uitgestanst.  En klaar is een liefvriendschapskaartje... ^_^


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge14 opmerkingen

 1. Beautiful card. And I love the sentiment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze is geweldig ! mooi gedaan, lief
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A grat combination of the princess and Hugs for a good friend card!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige kaart, de subtiele achtergrond vind ik zo mooi. Onwijs bedankt voor de verjaardagspost alvast, super leuk dat ik het mag ontvangen! Nog 11 dagen wachten, ultieme test voor het bedwingen van mijn nieuwsgierigheid haha, aaaaaah! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig. Die achtergrond is ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a nice friend card. I love the princess with hugs to share. Great colors.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een liefie!! De achtergrond stempel is prachtig in dat lichtgrijs, en de 'hugs' stans heb ik net zelf ook gebruikt.. Hij is helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inge--This is such a sweet card! And as usual, I love your layering!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. what a cute card sending hugs from a lttle princess!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top