MFTWSC314, Beary Special Birthday


Vandaag een kaartje met My Favorite Things Stamps schets nummer 314 gecombineerd met de BB Beary Special Birthday stempelset.


Verjaardagskaarten je kunt er niet genoeg op voorraad hebben dus mijn interpretatie van deze schets heb ik gemaakt met dit schattige verjaardagsbeertje beertje. De lay out heb ik gemaakt met Blueprints 6 Die-namics in diverse favo kleurtjes. De tag is bestempeld met de Transparent Triangles Background stempel en bijpassende kleur inkt. Beertje is gestempeld op Blending Card By X-Press It en gekleurd met Copics. Het strikje heb ik beglitterd met Stickles. Zo tis een feit mijn eerste verjaardagskaartje van dit jaar is gemaakt, yay!

Doe gezellig mee met de schets uitdaging, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Fijne woensdag,
Inge4 opmerkingen

 1. Wat een lieverd, je kaartje met de toffe beer! Mooi van kleur, top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief beertje is het toch.
  & je hebt er weer een tof kaartje van gemaakt, helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Hele mooie kaart! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inge, you are obviously the Queen of layering, another wonderfully layered card, love the Bear holding his large balloon...Cx

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top