MFT July Release Countdown Day 5


Hallo en goedemorgen! Het is weer tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf volgende week dinsdag 11 juli om 10.00 PM


Vandaag zien jullie diverse voorbeelden gemaakt met de Die-namics Gift Card Envelope. Ik vind het altijd geweldig als een Die-namics meerder opties heeft. In dit geval heb ik er kleine doosjes mee gemaakt. Hoe? Dat vind je verderop in de post mét foto tutorial, enjoy!


De doosjes zijn allemaal gemaakt met wit cardstock en hebben een deksel van zilverkleurig papier, helaas niet goed te zien op de foto. Het hartje is gestanst met de Die-namics Heart Shaped en omdat het een ballonnetje is kon ik het kleine frummeltje onderaan de ballon ( geen idee hoe dat heet, heeft het überhaupt wel een naam hahaha ;)) vaststrikken aan het doosje.


Recept:
Stans de Die-namics Gift Card Envelope uit. Je ziet nu rillijnen lopen (links) maak zelf een extra rillijn 1 cm naar binnen van de rillijn die er al staat (zie rechts)


Knip de stukjes weg die je niet meer ziet op de foto, ter vergelijking aan de rechterkant de ongeknipte versie. En geef knipjes op de vier hoeken.


Vouw het doosje in elkaar.


En plak vast en voila een schattig mini doosje wat  jeerg leuk als extraatje bij een etentje neer kunt leggen, als weggeefje na een bruiloft of kraamfeestje of....vul zelf maar in ^_^

Ingrediënten :
MFT Stamps: All About You
MFT Die-namics: Gift Card Envelope, Essential Fishtail Sentiment Strips, Heart-Shaped Balloon
MFT Paper: Sweet Tooth cardstock, Silver Shine, Black and White Basics Paper Pack
MFT Ink: Black Licorice Premium Dye Ink
Other: Scor Buddy, Scor Tape 1/4", White Thread


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

16 opmerkingen

 1. Wat een leuk idee! Erg schattig, zo'n klein doosje. Wij noemen het frummeltje aan een ballon trouwens een 'tuutje' (tuitje). Maar of dat het officiële woord is? Geen idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja Rhodé zegt het al, hier ook een tuutje aan de ballon! Wat geweldig bedacht deze mini doosjes! Dat maakt de stans meteen weer tot een must have van deze release :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk doosje, bedankt voor de tutorial.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze lief deze doosjes! En zo een 'ding' heet volgens mij gewoon een 'frummeltje'.. of idd een 'tuutje' of 'wormvormig aanhangsel voor het vastbinden van touwtjes'!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These envelopes are super cute!Thank you for the inspiration!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heet zo'n ding gewoon een tuutje ;-) Althans zo noem ik het hihi....
  Super schattig zijn deze doosjes...dankjewel voor de tutorial ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love how you showed the steps for the box - great idea!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. such a smart and useful idea to make a box so easily from the envelope die- thanks for the clear directions!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Great idea to make the envelope die into a little box. Very clever.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is a neat idea, I would never have thought of making a box envelope with this die. Very cute. I will have to try this for sure.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top