News & Stamping Bella, Stamp of the Month


Vandaag mag ik een bijzonder leuk nieuwtje met jullie delen! Ik ben gevraagd door Emily van Stamping Bella Stamps om haar team te komen versterken, zoooo blij werd ik hiervan en ben ik nog steeds!!!!! Ik bewonder Emily al jaren, diegenen die mijn blog al langer volgen weten dat mijn vriendin Carmen (van Card Art, de winkel bestaat helaas niet meer) indertijd Stamping Bella's verkocht. Ik kwam ze op het spoor door een avondje surfen op het net en we hebben samen veel lol gehad met de stempels hier naar nederland te krijgen. Er was op een gegeven moment zelfs een Nederlandse set met teksten van Stamping Bella samengesteld door Carmen. Hoe leuk is het dan dat ik zoveel jaar later een Stamping Bella Team lid ben geworden ^_^!

Het team jullie laat jullie deze vrijdag voorbeelden zien gemaakt met de stempel van de maand "Petunia has a Party" via Stamping Bella kun je de stempel alleen deze maand kopen met 20% korting. Hoe cool is dat!
Mijn kaartje is gemaakt met diverse laagjes cardstock. Petunia en de vogeltjes zijn gestempeld met Memento, uitgeknipt en gekleurd met Copic Markers....It's Your Day!

Supplies:
Stamping Bella Stamps: Petunia has a Party, The Bunny Wobble and the Peony ( sentiment)
Dies: MFT Die-namics Stitched Square STAX, Die-namics Blueprints Tagbuilder 2
Cardstock: MFT SmoothWhite, Kraft, Limelight and Pink Lemonade, Blending Card by X-Press It
Other: Staples, Sequins, Copic Markers, Memento Black and thread

Een hele fijne vrijdag,
Inge X

10 opmerkingen

 1. Super voor je Inge ... en ja wat wastaat het een leuke tijd! Ik vind de Bella's nog steeds leuk! En je kaartje is schattig ... van de week je kaartjes nog in het echt bewonderd ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk voor jou, gefeliciteerd!! Maar ook heel erg tof voor hen, ze boffen met jou in hun DT team erbij! Gaaf kaartje is dit weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk Ing! Gefeliciteerd!! Dat waren nog is leuke tijden hé.... Ik vind de Bella's nog steeds heel erg leuk ;-) Zo'n leuke kaart heb je weer gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great little envelope thank you card. this is so very cute. tfs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, Ing! Wat superleuk voor je. Dat heeft Emily goed bekeken, ze weet wel wie ze vraagt ;-) Dit is ook weer een geweldig kaartje. Dat varkentje is zo cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am super happy you have joined our team Inge! I'm a big fan of yours!! You have a beautiful style of stamping and colouring and this card is no exception, it's super cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou te gek zeg, je bent idd al jaren fan en niet zo gek want deze stempels zijn te leuk. Het nieuws verbaast me dan weer niet zeg maar, zou bijna zeggen, nu pas hihi.
  Nou dat gaan weer kei leuke kaartjes worden tuurlijk. Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een koddig varkentje! Ik ken dit merk helemaal niet maar verwacht dat daar snel verandering in komt! Grappig dat je al vanaf het begin fan was en nu in het designteam zit, kijk nu al uit naar al je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top